BELIAN MELEBIHI PENDAPATAN | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, June 29, 2010

BELIAN MELEBIHI PENDAPATAN

geli nak buat tajuk sambungan entri bawah tu ehehhehe ..tak dak la part 2 kiranya..
tapi still berunsurkan perasan lagik hahaahaha ..layan jer la mek ana ni ..tiba2 dia biol mood perasan..maklum ler kecik2 dulu tak merasa :P


ni pendapatan yg belum terima....tapi aku dah buat belian..haiyooooo ..cek ntah kat mana dunia..ko dah kemaruk beli barang..
aku berani tayang income seciput aku..ehe sebab sikit kan..so org tak kata nak menunjuk...
mau kalau 10k..ish tobat org kutuk aku tayang income hahahha


walaupon kecik beg mu....tapi robak jugak duit aku huhuhuu..tapi tak paaaaaaa
setahun sekali jer aku berkunjung membeli



wajar tak wajar aku beli baru?
licinnnnnnn aku pakai wehhh...tu bedak tu buleh la gagah2 sikit lagi



bajet nak beli yg mana habis jer...tapi...tahu2 jer la kan...masuk tempat cenggini kena kuat iman
tapi still masih dalam kawalan lagik walaupon masa nak bayar tekejut ..hehe masa nak beli buat2 tak tekejut


saja nak try blusher mahai pulak..SA tu kata tahan 2 tahun..tak per la..aku guna sampai licin


ni code yg dia pakaikan aku aritu


saja nak tambah koleksi color


amik jenis satin lak...besttt


ni belian tambahan yg merobek poket...SA tu try pakai..nampak muka glowing gitu..
dia kata..benda alah ni nak bagi bedak tahan lama...dan nampak muka segar..
kira pakai sebagai base sebelum sapu bedak..
datang keja sayang nak pakai hehehhe...jimat cermat :P

aku rasa tak ralat sgt la beli brg2 ni sbb pakai duit nang2 ....
walaupon ciput tapi leh gak la beli barang2 gini kan

oh menjawab soklan ain ....mula2 aku masuk tu..bila SA tanya nak apa..ckp jer..nak try bedak ini itu ini..pastu nnt dia buat kan la..pastu ckp jer nak test blusher lipstik semua heheh
mcm kami ..malas nk bangun cari color..mmg mintak dia carikan yg sesuai ..tak bekenan nnt dia gi amik lain pulak

diakhiri gambar penulis blog perasan

hasil mekap kat rumah ...hehe tak nampak pon kan..ala light2 jer..jgn bagi nampak muka pucat sgt... (gambar blurrr.belasah!) ..syiok sendiri lepas mekap amik gambar..gedik!

12 comments:

Najwa said...
This comment has been removed by the author.
Najwa said...

natural color..i likeee..lawa gmbr last tu..nmpk glow and radiant..hehe :)

Anonymous said...

Beli MAC pun nak kecohhh????

:: iManja :: said...

kaler lipstik tu cam cantik....

natural kaler = natural beauty

Diarihatiku1976 said...

beli yg mahal sgt berbaloi.. sbb tahan lama kan...

ain said...

uish...kalo ngam ngan kulit etc, n tahan lama, beli (reward diri) n pakailah..

biaq berbaloi..

rynas said...

pasni makin berseri2 ler wajah

SUZIE APAI said...

owh..patut la cantikkkk...

mac tuuuu...aku tgk je la...sbb mmg tak baper nk gigih nk pakai...
hangat2 taik ayam je aku ni...hikss

tp umur kita dh mausk 30 ni mmg kena jaga kan??????

riz said...

dari dulu spi skrg mmg hang suka melawa...hihihi

ila ramli said...

hg pi MAC mana ni?aku kurang gemar SA kat sunway piramid...bila suruh makeup kan kita(dgn alasan nak pilih mana yg suit dgn color skin kita, sedangkan nak window shoping dgn muka glamer) mcm nak tak nak jer, dah 2x terkena...kalu kat sogo bestttt

kirana said...

najwa,
aku amik color lite2 pink

sue,
aa tak terang sgt color nya

ain,
beli pon setahun sekali jer ainnnn hehe

suzie,
tau tak pa :P

riz,

ish dulu2 mana ada...hang ja rajin...igt lagik aku muka hang penuh masker :P

ila,
aku gi midvalley..ok ja SA dia

Ogy said...

cantiklah make up tu..ala2 pink..hehe g skeeeee

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin