BILA TENGOK ORG DAPAT BABY..RASA NAK BERANAK LAGI PULAK :p | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, June 7, 2010

BILA TENGOK ORG DAPAT BABY..RASA NAK BERANAK LAGI PULAK :p

baru ni gi tengok anak kawan opis kat annur bangi...
teringat aku bersalin kat sini dulu...



tengok baby2 ni...gerammmmnya rasa...dan2 tu rasa nak beranak..waktu tu jer la rasa
pas keluar spital dah tak rasa dah hihihi

setakat ni rasa cukop dah 2 org...setakat ni la yer...tatau la akan2 datang..tiba2 rasa nak lagik ker

2 org yg bila ada bising..bila tak da aku rindu depa pulak
semalam aiman tido umah pengasuh...sunyinyaaaaaa rasa..selalu dok dengar pot pet pot pet dia


adik pon semalam mcm boring tak de org nak gaduh...tido awal la dia
selalu sebelum tido derang main2 dulu sampai aku bertempik suh tido tutup lampu gelap gelita baru diam


kesimpulan entri ni ..apa ek..tak da motip..

haha saja nak warmup utk minggu ni..

dalam cete LBS tu kan..masa ayu nak bersalin..tgh2 dok push tak boleh tu ..doktor kata nak vakum..tapi suruh kasyah keluar..apa logiknya nak kena keluar..aku bersalin kena vakum doktor tak suruh asben keluar pon..bukannya nak operate nak kena keluar..
hehe dok carik logik..
pastu tiba2 ayu mati gitu jer tanpa penerangan dari doktor..bgtau la..tumpah darah ke apa ker..ni tiba2 bersalin mati tanpa sebab..

6 comments:

Hajra Tudung Shoppe said...

tambah satu lagi..habis cerita..aku pon mcm teringin nk baby lagi

Yatie said...

Tambah lar lagi satu...:)

saper si ayu tu...bersalin kat ne dier???

rynas said...

ana kalau rindu tgk baby maknanya nak kena tambah lg sorang tu hehhehe

Diarihatiku1976 said...

boleh jer tambah lagi satu.. sementara muda belia ni...

Ummi Aisyah said...

tak salah tambah sorang lagi kan ..:)
kasi cukup satu team bolasepak ihikss

kirana said...

sarah,
sabaq2...nak rest dulu :P

yatie,
hihi mesti awk konfius..ayu tu cete LBS tu..watak lisa berlakon

rynas,
time tu jaaaaaa rasa.. :P

k.ina,
hehehe bg chance enjoy kejap :)

ummi,
amboiiiiiiii cita2 tinggi tu

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin