ABG..TENGOK LA MUKA SAYA NI.. | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, June 16, 2010

ABG..TENGOK LA MUKA SAYA NI..

sekarang ni musim tak leh kacau laki
mata depa kat tv ja...kite dok sebelah jeling pon idak aihhhh :p ..sib baik basuh berak anak mau buat gak

semalam masa game N.zealand vs slovaska (betul ntah)...aku saja dengki..amik bantal tutup pandangan dia tak bagi tengok tv
"abg..tgk sini..saya ada benda nak cerita ni..penting"
"haaa cerita la"
"tak leh,..kena tengok saya " hihihii ngada sungguhhhh

time2 dok gadooh suh tengok aku tu..time aku dok tutup mata dia tu ..time tu la
"GOOAAAALL!!" aku yg jerit ..sbb aku yg tengok ..
dia tengok replay jer la ahhaha dengki2

pastu sesi cerita kan dilema aku
dot dot bla bla bla bla

ok ..aku ikut pandangan asben..sbb aku ni 50-50..tp bila asben support utk ke itu..aku pon tanpa belah bagi lagi buat keputusan

owh korang tak paham tak per..lain kali aku story mory


lama gak sesi berbincang tu..kira cukop nak habis game laa...
lagik seminit nak habis..minit 93
"GOAAAL !.
lepas seminit....preeeet preeeet preeeeetttttt ...minit 94
hahah tensen slovaska last minit NZ gol....
seminit yg berharga....

ish apa aku nak cerita sebenarnya..ermmm sebenarnya aku nak buat satu keputusan berkaitan keja..tp tunggu lah..bila dah settle nnt leh la cete..

3 comments:

ain said...

salam ana n geng syed putra...

ain nak add korang dalam link blog ain ...harap2 sudi2 blog hopping ke blog ain k?

Iena said...

saya semua kaum isteri punye situasi sama... duk sebelah laki, jgn kate nk sentuh pegang... nengok pon idoknyer... bola nyer pasal...

kirana said...

ain,
mana link awak?

iena,
mmg pon...lepas ni suh tido peluk bola :P

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin