3 malam tanpa bintang dan bulan .. | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, April 25, 2008

3 malam tanpa bintang dan bulan ..

resah gelisah..risau..mcm2 perasaan bercampur baur saat ini
ini kali pertama aku nak travel tanpa aiman dan hubby..
apakan daya ..tuntutan tugas..tahun lepas aku tolak 2 tawaran
sbb tak sanggup nak tinggalkan aiman yg masih kecil..
skrg ni rasa aiman dah besor sket..itu yg aku terima nak pergi ni
dekat atau jauh bukan ukuran..perpisahan tu yg menjadi kebimbangan
aku takut aiman terjaga tgh mlm mencari mamanya
harap2 aiman ok lah..aku tinggalkan aiman
dgn pengasuh..asben tak berani nak jaga ..nak mintak mak dtg jaga..takut
aiman tak biasa lak..

berdebar lak rasa ....nak nanges lak..mcm perasaan mula2 nk hantar
aiman ke rumah pengasuh..hari pertama kerja selepas pantang..
mcm tu ler rasa debar2 nih

rindunya nnt kat budak ni....tgk muka dia tu..habis satu badanbermandikan bedak..dituangnya bedak atas lantai
dilumurnya kepala dan muka..mama akan merindui mu nakkkk




ni mr hubby ..hehehe..tak per..dh biasa berpisah..
sygkan suami tinggal2kan ekekkekee..

i'll miss u toooo

aku akan berada di luar malaysia (hahaha dekat jer pon)
4 hari 3 mlm..
bye2 semua!

5 comments:

cendawanintim said...

jaga diri bebaik ok...jangan risau2...aiman ok sajork...weols akan tropong dari jauh...

niza said...

yuhuu... kak ana, masih ingat kte? hehe... :P

YuszTieY said...

sekejab jer tu...jaga diri yer...

KV said...

alah, hang tu siap berpassport bagai, akak ni course kt kota bharu pun (start besok mlm) dah gelabah giler. Seb baik boleh tak bermalam. Ekeke
Selamat merindui!!!

nasazfrog... said...

selamat g kursus yer beb,,, balik jgn lupe ole2 utk den... yuhuu,,, :)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin