konflik pindah tempat | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, April 4, 2008

konflik pindah tempat

huhuu..group aku dh kena tukar dept.
so aku dpt new director lah
dh namanya tukar dept..kena la tukar tempat
huhuhu..malas tul nk pindah2..
bila nk tukar tempat..mula la perebutan tmpat strategik
seme tak mo duduk kat tempat trafik..hehe

so smlm..dh dpt arahan pindah..makanya secepat kilat
aku booking tmpat yg kira best la jugak
jauh dari pandangan2 org hihi...
aku bkn nk ngelat tau..
aku nk privacy (konoooonn)

tiba2 arini..coleage aku baru masuk keje..dia cuti smlm
dia mintak aku tukar tmpat ngn dia...
mesti la aku tak mo kan...tmpat dia tempat yg tak best
sbb seme org dh booking yg best
katanya..dia dh booking sblm ni ..tp aku kata budak tu tak bgtau pon
yg dia booking..
huhuuh sungguh konflik lah..dia ni senior aku..satu grup lak..
kalo tak bagi rasa cm bersalah lah
tp kalo bagi aku kena bekorban duduk tmpat tak best
huhuhuhuuhuuh aku konfius!
jgn lah dok merayu kat aku lagiiiii huhuhuhu

3 comments:

NaZa said...

ni yg leceh suh pilih sendiri.. conflict2.. makan dalam tu ana.. ekeke

cendawanintim said...

kirana,

keje elok2 erk, slow talk ngan dia, cakap awak yang dah book dulu, keje satu opis nih susah kalu jenis yang tak timbang rasa...kan..kan..

kirana said...

naza,
itu lah leceh tul la..baik bos tetapkan..tak dak la makan hati huhuhu..tp aku rasa aku tak salah

cendawan,
huhuhu..serba salah tau..dia ni dh la senior kite..toloooooooggggg

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin