expecting??? | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, April 8, 2008

expecting???

smlm aku jadi tak keruan
masa gi amik aiman..aku bgtau pengasuh
aku sakit2 pinggang macam org sakit senggugut tu
aku dok tunggu nak peot ke tak peot ni ..(dah 15 bulan belom peot)
pahtu pengasuh aiman terus cakap ..aku ngandung!!
ha aku terkejut la..aku ckp aku tak peot lagi cmner leh peknen
dia kata..ada jer org terus peknen tak peot..
aku suspen ni..huhuhuh..takut la nk gi check
nk tunggu 24hb ni la nk gi check
aku bukan tak suka peknen..tapi aku nk peknen tahun depan hihihi
tahun ni nak gi melancong dulu huuhuhuhu

pastu semalam aku tak larat nk main ngn aiman

cian dia....aku sakit pinggang dan rasa letih2..

letak kepala terus terlelap mata..aiman main srg2 dlm bilik

aku pon tak sedar time bila dia tido..aku terjaga tgk dia tertido atas dada aku

ciannnn anak mama..



tersentuh hati mama tgk aiman tido...pengasuh lak kata
nnt abih la aiman kena lepuk ngn mama kalo mama mabuk2 peknen
nanti..huhuhu..nk cuba kawal kesabaran ni..tak penah lepuk aiman lagi
marah2 ada la

7 comments:

NaZa said...

ana.. ko peknen ke? tahniah2 .. baby boy or girl. hahahah

NaZa said...
This comment has been removed by the author.
KV said...

cuba gi test dulu. Kalo positif tu tahniah lah. Jaga diri leklok.
Tp kalo negatif tu ana try gi berurut la. Maybe pinggang tu tersalah urat ke. Kekeke

PuteriSatu said...

la hai..ya ke Na...apapun klu confirm akak nak ucap tahniah...seronokla aiman nak dapat adik..ada member nak menakal...huhuhu...

NONIE AZIZ said...

15 bulan tak datang peot..selalu macamni ke? Jgn selalu mcm ni kirana...sebab sekarang ni mcm2 penyakit..gi check tau...kalau pregnant alhamdulillah...jgn lupa khabarkan eik kalau pregnant okes...

cendawanintim said...

hah?15 bulan tak peyed?uih...ganas tuh...pegi la check doc...

tunggu 24hb. nih, sabo...sabo..

kirana said...

naza,
blom tau lagi laaa hihi..baru rasa2 jer
kv ,
nk gi test 24hb ni :)

kak putri,
tima kasey... hihi blom konfem lagi

kak nonie & cendawan
sblm bersalin normal jer,
sejak dari lahirkan aiman..tak dtg period lagi..doc kata sbb sy amik noriday

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin