aku mmg fail... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, April 1, 2008

aku mmg fail...

uhuk..ni malaih nk kluar mkn kat mall ni..
tadi lunch kfc kat carefour
pahtu member ajak masuk watson...
aku pon teringat nk beli ubat gigi aiman
yg dh habis tu..aiman skrg mmg suka berus gigi
dia dh tau dah..kalo masuk bilik air before mandi mesti gosok gigi
dia pon dh pandai amik sdiri berus gigi dia pahtu suruhh kite letak ubat gigi

lepas tgk2 tu ..amik ubat gigi.pahtu nk gi bayar
tak nak melencong tmpt lain
pahtu ternampak sale 15% kat cosmetic ..aku pon jenguk la..
terbelek eyeliner..huhuu..sblm ni tak penah2 pakai eyeliner..
aku pi try silky girl tu..pahtu terus ami kn pi bayo..
huuhuh mmg fail la aku ni..niat tak mo beli apa2 dah



pahtu pas bayo pi belek2 masker lak..ni kes nk tunggu kwn ni
belek2 ..bekenan lak masker collagen ni...alahaiii..aku ni tergoda lak
lagipon dh lama tak pakai masker ni..

ding dong ding dong dekat2 rm30 gak duit ku habis arini

moral :mkn kt cafe m*m*s jer lenkali..tp cafe tak sedaaaaappppppppp

3 comments:

cendawanintim said...

Kirana,

Saya pon kekadang camtuh gak, selalu fail bab2 makan n toiliterries nih...bila la nak kuat semangat..

PuteriSatu said...

akak pun sama...tapi kira murah gakla 3 barang tu tak sampai 30 heenggit kan...? tak perla..len kali dok dendiam kat ofis ye ana...wekkeke..

kirana said...

cendawan
pasnih kalo nk kuar bwk rm10 jer hehehe

kak putri,
rm30 utk brg2 yg tk brp penting ..huhuu
nak dok diam2 la pasnih :)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin