Jalan2 tgk umah org... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, April 3, 2008

Jalan2 tgk umah org...

skrg ni aku ada hobi baru...
ronda2 tgk umah org ..mmg suke sgt
wiken baru ni tak de keje..hihi kami meronda la
projek2 under RB LAND ..



ni kat vision homes...kaya sungguh org ni..
abih diruntuhnya..huhuuh kasi la duit kat aku sket

ni lak kat acacia..aku rasa aku suke konsep color2 tanah kot
mmg minat lah color mcm ni..combination ngn putih..


tak mampu nk beli umah ni...amik aura jer la hehe
sini area semi-d n banglo jer..huhu


sbnarnya nk amik color cat ni as panduan hehe

tgk dari sini dh nampak jusco
suke jugak area sini..kemas je surrounding sbb kat
sini seme cable undground..lampu jer terpacak kuar
kat umah aku beli cable atas kepala..huhu..tu la murah sket kot

3 comments:

PuteriSatu said...

akak pun suka jalan2 tengok umah....

cendawanintim said...

Kirana,

Ske jugak tengok umah2 orang nih..n kalu kaler tanah kombine ngan kaler putih cantik kan...

kat kawasan umah yang saya sewa,lagik la org tuh buang duit tau....beli banglo dalam 300k pastuh pegi robohkan umah tuh sumernyer...pegi bina umah design lain plak, macam nak amik tanah sajork...kalu beli tanah lain pastuh bina rumah kan bagus, kos keseluruhan lebih setengah juta....laaaaaaaaaaagi bagus kalu duit tuh bagi kat saya...kan...kan...

nanti kalu free, saya amik gambo umah tuh...

kirana said...

kak puteri,
tgk2 curi idea hehe

cendawan
ish awat la kaya sgt org tu..buang duit nya rasa...
nnt tepek la gambor umah tu nk tgk

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin