66 tahun sudah | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, April 22, 2008

66 tahun sudah


wiken baru ni kami sekeluarga balik melaka..

balik hari jumaat malam sabtu..

tujuan balik kali ni sebab nk sambut besday mak mentua aku

so..ipar aku yg plan seme ni..kami ni support sket2 jer..


aku n asben decide nk sponsor cake kali ni..so tak beli prezie la utk mak ..hihiih

tak cukop bajet mak...cian kan

balik melaka..means aku leh rehat serehat2nya..hihih

aiman ada org melayan..sepupu sepapat dia ada..

masak..mak masak :P ..aku tolong2 jugak apa yg boleh ditolong

kang jadi menantu plg malas lak hihihihi


choc indulgences dr secret recipe


sebab amik kek ni lagi ..dulu masa celebrate besday aiman..derang tak sempat merasa

mak potong kek...byknyer lilin tu ..




ajk tetap belon

4 comments:

KV said...

hepi besday to mil ana. Moga sihat sokmo.;)

cendawanintim said...

Eppie besday to MIL, Sihat sejahtera slalu hendaknyer..Amin.

**address mana??

kirana said...

kv,cendawan
tima kasih atas doa kalian utk mak mentua saye :)

cendawan..nnt sy emel addr ek..

nasazfrog... said...

erm... kek coklat... i like it... musti mahal kan... semoga dimurahkan rezeki hendaknye n sihat tubuh bdn ek,,amin...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin