ADNAN SEMPIT-15 MIN JER AKU TENGOK | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, January 21, 2010

ADNAN SEMPIT-15 MIN JER AKU TENGOK

15min tengok..pastu terpaksa keluar...bukan cerita tak best tapiiiiiiiiiii....

ni hari sabtu kot gi tengok...masa ni aiman tak der...so asben lah yg plan nk tgk adnan sempit ni



janji ada motor...belasahhh tengok


sebenarnya aku tak nak kasi aisya tido lagik..hehe nak ubah corak tido dia pulak
kalau dia tido time dalam wayang senang sikit

dia pon dah adjust time nk tido puas2...nak tengok wayang gak


dah sampai time nak masuk...buleht terpacak bangun pulak...adoiii

aku seludup masuk apple pie..nak umpan dia pegang2 utk makan..tapi tak jalan
masuk2 jer..dia diam 2 min...pastuuuuuuu dia mula la turun..nak main tangga
dia pi merangkak kacau org blkg..
sib baik kami dok row 2nd last..blkg tak der org...so aku bgn2 pon tak rasa kacau org

dah tak tahan asik bangun keluar masuk jer...lagi pulak takut org lain rasa terganggu
dah aisya mulut tak diam..

pastu tinggal la asben srg2 kat dalam...tak lama pastu..dia pon call ajak balik hhehehe
rugi tiket rm18 ..tengok separuh jalan


aku tengok awal2 tu...ok ja kot...ke aku ni keras hati ..ada time lawak..aku rasa tak lawak
pastu aku tak suka tu budak raja lawak ke yg tiru loghat utara..tapi tak jadik..keras jer bunyi..terus aku tak suka tengok

asben kata ok ceritanya
pasni..aku dah serik..tak leh bawak aisya lagik dah..

6 comments:

JMR said...

nape aisya nakal rini nih..sian kt mama..hehehe

aznitaz said...

ana,
salam kenal.

bila bc pasal n3 ni teringat experience kita ngan anak2 kita. tp so far walopon anak2 wat hal dlm wyg..aku x penah walk out lagi le cam ko kan..tp seyesly tensen laa sbb takut org lain bengang ngan kitorang kan. tp yg plg bengang kita yg byr, kita yg jaga budak2 hubby releks jer lyn citer mcm xde apa yg berlaku huhuhu.

genny da bomb said...

budak2 opis aku yang pi tgk suma cakap best..tatau la best cam mana..baca blog2 org pun cakap best jek..hahaha

nasazfrog... said...

ya rabbi yang ko nak pulak bawak dia.. mmg la budak tu terjaga bunyi kuat tu weh.. hehehe budak2 mmg cenggitu... tak sempat nak dating ngn papa yer.. :)

Pelangi said...

next time bwk aiman je la..tak pun tngk berdua je :)

feeza said...

mmm..ana, aisya tu saje je buat tdo so beli hangpa dah beli tiket dia pun jagalah...cara2 nk masuk wayang..hehehe... nnti dating berdua jela kalau nak tgk wayang..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin