KUMBANG BUKAN SEKOR | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, January 20, 2010

KUMBANG BUKAN SEKOR


ni ada 2 orang kumbang :)
teringin nak pakaikan baju kembar ..dah asben tu teringin nak anak kembar kan
tapi i tak dapat nak realisasikan nya haha..sebab..cukop lah..aiman yg sulung..aisya yg bongsu..ada paham?


di sebalik tabir nak ambik gambar berdua begitu...fuhhh
susah giler..nak2 aisya tu memang tak nak diam





dah penat bergomolan ..isi minyak pulak


ececece...anak bapak la sangat tu....
kalau la org laki leh nyusukan anak..hehe leh gak gilir2 ngn mama ni..
lepas dah manja2 ngn bapak pi bergusti ngn abang pulak



dia memang saja gi carik pasal..kacau aiman minum susu...dia boleh pi landing atas aiman selambat gitu jer

10 comments:

NaZa said...

ok je aku tgk baju tu..a ritu nampak cam besar kan...

dua je ke? hihih dh tutup kilang?

JMR said...

wah..cumel2...dh cam kembar jer...

MommyDania said...

hahaha..comel!! cun gak kan pakai baju ala2 sama gitu..

bie said...

sib baik abgnya penyabar kena gusti ngan adik..hehee...lawa plak suar tu

Saliza said...

alahai chomey nya aiman ngan aisya...
sluaq depa lawa lah...
aku pun suka pakaikan haikal n hakim bj yg sama...
:)

mama uzma said...

comel je pakai baju sama2 nih..hihi..ada plak saiz aisya..

cikda said...

ana
hihi dah nak sama besaq..cepat adik ligan abg..

lady zaini said...

cuteness overload :D

memang pun berangan nak anak kembar n bagi pakai baju sama...tapi angan jer la, macam boleh main order2 nk kembar..hehe..
mungkin coming next nih bagi baju sama sesekali dengan kakaknya :P

kirana said...

naza,
hahah..setakat skrg ni..rasa cukop dah 2 org.....aku ni kan kurang penyabar...

jmr,
kembar tak seiras

mamydania,
tu la best lak rasa..kalau sama2 gal lagik nampakkembar kot


bie,

kadang2 jer dia cool gitu bie..
asben selalu kata seluar belang tu selaur penyamun

sal,
pi rembat sepasang kat depa sal hehe
hang kira kembar seiras ..2 hero

mama uzma,
tu pon suar besar sikit..kena lipat kat pinggang tu

aida,
dah abg tu makan pon cinonet


lady z,
hehe oder2 yer..stgh org amik pil hormon boleh jadik kembar kan..
tu yg kembar 8 tu...agaknya amik pil la kot

feeza said...

hehehe...kumbang ada 2.. tp kumbang takleh terbang..
mmm...nnti kalau ada rezeki tu adalah dpt kembar lgpun hang punya keluarga kan ada kembar... :D

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin