AKU KEGELIAN TENGOK AVATAR | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, January 6, 2010

AKU KEGELIAN TENGOK AVATAR

orang dah tengok lama..hang baru tergedik2...
huwaaaaaaaa..tapi kira ok la..ada jugak chance nak gi tengok ni ha...
ni cerita rabu lepas..baru nak publish harini

minggu lepas..pengasuh bawak anak2 balik kampung dia..dia nak berubat sikit...
disebabkan aku tak leh cuti...dia terpakasa bawak balik gak la...
asben dia cuti hari rabu jer...dah tu jenuh la kalau aku kena cuti time derang nak cuti kan..

aku memang percaya dgn pengasuh ni..dah anggap macam famili dah..
tu aku bagi dia bawak balik ..lagi pulak..kira melatih derang jugak kan
tak der la nak takut kasih sayang luak ker apa... bukan berhari2..semalam jer

pulak tu..bila lagik nak cari masa berduaan kan...dah lama pulak tu tak keluar dating2
bila anak takde ..sunyi pulak rasa..balik rumah..teringat derang pulak



makan kat marry brown ...aku rasa ni kali ke 2 ke 3 ..tak suka lah..tak sedap
dah kami gi tengok wayang kat Terminal 2..ni jer yg ada ...lain2 tu ..was2 sket nak makan
kat jusco penuh pulak rabu malam tu..




pasal cerita ni ramai dah review kan..
memang best la..tak sempat nak kelip mata....haha tipu2
ada part yg mmg nampak grafik sgt2...ada part yg nampak real
tapi
aku geli masa first time tengok Navi tu...geli tengok ekor tu ..hhuuuuu
pastu dah lama sikit...baru ok..
...sedih pulak masa tengok tempat derang kena rempuh tu
pastu scene yg aku cam takut nak tengok..masa derang ramai2 dok puja Eywa tu...haha takut n geli




sebelum malam tu kan..haha gedik aku nak merajuk..
asben tak balas sms pon merajuk...hahaha ..mood pms :)

8 comments:

my little family said...

ana, akak pun semenjak dua menjak ni gatai gak nk p tgk wayang ngn hubby.. kunun2 nk p tgk midnight tp kul 10pm dah hanyuttttt..huhu.. akak teringin nk tgk storm rider atau pari tuh..ada lagi ka? lama x tgk wayang..

Pelangi said...

haihh..aku gak yg tak tngk2 lg avatar nih..dh jenuh merajuk pun bofren tak bwk2 gak pi tngk..nnt nk pi tngk dgn umar je lah..kekeke

ila ramli said...

aku ari tu pon curik2 g tgk dgn askor, antar anak kat pengasuh....ingatkan 2 jam, rupanya 3 jam, dah terlambat amik anak...

tp, aku memang minat citer ni...sukerrrrrr...pemandangan sgt cantik...

~tuah.rimbun~ said...

kat terminal 2 ada panggung wayang ek?
tatau plak

mama uzma said...

jeles2...!!
mmg jeles...!!sejak ada uzma x berpluang lg tgk wayang...
huwaaa....

buzzybug said...

kite pun geli tgk. huhu

feeza said...

betul2 geli ke??.. mmm..bilalah bleh g tgk...huwaaaa...

kirana said...

k.ayu,
tak sure lak ada tak lagik..tak pasan aritu..
pi la tgk kak...kang dok kepingin lagik

najwa,
hahahha merajuk kena bagi hint kot..

ila,
aaa mmg cantik..tambah2 time malam tu
lama cite ni ..tapi tak ngntuk

tuah,
aaa baruuu..kami pon baru pi try

mama uzma,
sekali sekala luangkan masa bersama cewahh

niza,
hahha ada gak geng geli ekor

fizah,
depends la..kami mmg geli..ngn ekor kucing pon geli

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin