MAKAN LER KO SAMPAI NAK MUNTAH | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, January 13, 2010

MAKAN LER KO SAMPAI NAK MUNTAH

"weh jom arini aku belanja hang makan pizza sampai nak muntah..makan la sampai kedai tutup"
agak2 kawan tu mesti tak caya kan..hahaha tu dialog rekaan jer..

harini aku baru tau...kami gi try makan pizza sampai tak larat nak makan
kalau ada banyak masa rehat..pi la dok lepak sembang2..sambil dilayan makan pizza

ni kawan aku yg bitau pasal ni....merangkap kawan mencucuk ..habis duit i pagi2..dia dok bagi link online shopping


pizza nya nipis sikit dari pizza hut..kira ok la..makan pon tak muak rasa roti sangat kan

kami pi duduk ..makan2..smpai perut rasa kenyang
aku 7 keping ....k.shahi 6 keping

kite duduk jer makan..nnt dia bawak la datang hidang pizza ikut perisa



kalau rasa2 nak cuba kelainan...
pegi ler PAPA JOHNS..kat IOI jer ada promotion makan sampai kenyang ni..
kalau nak pi..hari SELASA shj..sila pegi awal..sbb restoran penuh..
kami sampai..ngam2 ada satu meja utk 2 org...
harga utk satu kepala rm9.90 ..campur tax jadi ler rm11 lebih krg ...
tapi makan pizza jer la..tak da sup bagai..kalau selalu pon boring gak kot
pas makan tadi..aku rasa 2 minggu lagik kot baru leh makan semula..hehhe

5 comments:

nieda said...

best jugak mkn smpai kenyang..huhu

my little family said...

nk kn lasagnaaaaaa..........

feeza said...

mmm..kalau feeza mungkin 3kpg jerk..hahahaha... tp kalau ada mushroom sup ka maybe bleh 3 mangkuk..tp jgnlah mangkuk cam gergasang plak kui2x

Diarihatiku1976 said...

wah... makan sampai muntah tuuuuu...

mama uzma said...

bleh tahan gak byk keping akak makan...sedap sgt la tu ye...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin