POTONG TELUR SECARA EXPRESS | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, January 18, 2010

POTONG TELUR SECARA EXPRESS

orang tak reti masak..keja dok kira main gadjet dapur jer la
hehe
saya sgt jakun yer ngn alat2 masak yg kira buleh buat bg cepat2 ni
ni benda alah ni beli lama dah..berapa bulan yg lalu..sekalik ngn pemotong epal tu

tapi ni baru nk guna..
sebab..aku tak penah rebus telur utk apa2 menu masakan pon....
cth menu menggunakan telur rebus..mee rebus,laksa,nasi lemak, apa lagik?
kesemua di atas aku tak penah masak..dah tu bila masa nk guna potong kan

baru ni asben beli la laksa...tgk2 dia bagi telur sebijik
huishhh excited aku ni..cepat2 cari benda alah ni nak test


letak jer kat tengah tu...ada org potong pakai benang kan..aku dok tgk org meniaga nasi lemak dok potong..

dah siap!sekali arung jer...
senget sikit sbb aku adjust tak betul kedudukan telur tu

entri exress bg permulaan hari senin...amik yg dlm draft jer..

4 comments:

duatelur said...

last time ade entry belah epal... yang ni belah telur pulak... senangnya hidup sekarang ni kan?

JMR said...

hehe..senang je nih..org bujang leh try guna benda ni la plak..:-p

feeza said...

hehehe...aku guna pisau je potong telur ke buah ke... tp tgk hang punya gadjet ni cam berkenan plak..hehehe...boleh masuk dlm list ni.. :)

my little family said...

setahun lagi la br leh merasa laksa..bestnya laksa teluk kechai... huhu

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin