RUMAH I TAK DER JAM :) | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, January 27, 2010

RUMAH I TAK DER JAM :)

setelah setahun pindah..jam belum beli lagi
sebab ntah..sebab..tak tau nak pilih yg macam mana
lagi pulak kami pakai jam kat tangan sentiasa...so tak tengok jam dinding
kalau mak datang jer jenuh cari jam tak jumpa


ku pegi ikea..tka tau nak pilih sebab asben tak dak..tak tau nak amik yg mana


layan jer la entri tak bermakna ni...minggu ni bizi ngnt training..tak sempat jenguk blog betui2..

byk cerita nak ditulis...tapi tunggu time tenang sikit
minggu ni gak..minggu spesel bagi kami..pada hari penghulu hari nnt ...:)..tak de nak celebrate apa2 kot...asben tengah sengkek

11 comments:

my little family said...

umah akak pulak jam dinding asyik rosak je..dah 2 jam dinding sejak pindah ni..ms umah lama dulu xsoh kira la..

nape ekk..kami ni medan magnet ke?

JMR said...

ja adalah satu keperluan..:-)

cikda said...

ana
rumah aku pun jam ikea jugak...

Qriedztsar's said...

hang ni ana...jam tu penting walaupun hang tak tgk dinding.. cam aku kat bilik air pon ada jam sbb ape takut dok berangan lama2 dlm toilet tak sedar dah kul brape...

hang 29jan ye... aku 27jan aka arini.. hehehe

shaifulsafar said...

saya pun dah dua bulan pindah baru beli jam... dan pasang. sayang sangat nak tebuk dinding... huhuhu...

jam saya seperti gambar no satu... simple...

Diarihatiku1976 said...

hahhah.. kita serupaaaa.......

kirana said...

k.ayu,
jenuh dok ganti lagu tu...
sy bateri habis pon malas nk ganti ..:P

jmr,
yo laaa...nak beli tapi tak beli2.

mona,
hahahha sakan hang dok temenung dlm toilet
aku kan mandi pon pakai jam...so tak risau :)
weh..kite sama bulan bahagia yer...happy anniversary kat hang jugak!

shaiful,
aa..simple san senang mak nak tngok nombor
tu amik gambar nk tjuk asben nk tny mana satu...tapi dah tak eogi lagik ikea..berkubur dulu la nampaknya

diarihatiku,
sib baik ada geng..auww

mazzuana said...

ana, aku baru tau kalau jam ikea kan...kena pakai bateri ikea gak (yang satu pack kaler kuning tu)..baru jam tahan lama, kalau pakai bateri brand lain samada cepat je bateri tu habis or jam tu yang rosak terus...aku dah buat experiment banyak kali dah....

mazzuana said...

ana, aku baru tau kalau jam ikea kan...kena pakai bateri ikea gak (yang satu pack kaler kuning tu)..baru jam tahan lama, kalau pakai bateri brand lain samada cepat je bateri tu habis or jam tu yang rosak terus...aku dah buat experiment banyak kali dah....

kirana said...

mazz,
laaaa yer ker..sib baikhang bgtau..nnt kalau beli..kena beli siap2 la bateri tu

mumamo said...

Kesian mung..guane nak buak..beli jee matehari sene..tak pyoh tuka batere

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin