SEBELUM DAN SELEPAS ETERNAL BEAUTY | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, January 19, 2010

SEBELUM DAN SELEPAS ETERNAL BEAUTY

izinkan diriku memperasankan diri sendiri..heheh..saja dok godek cari gambar lama sikit nak tgk ada perbezaan ke tak

aku mmg rasa ada perzezaan..kulit muka memang lembut....



setelah kira2 sebulan la kot guna EB ..

walaupon tak patuhi masa yg disuruh...aku buat mana sempat..

contoh..sepatutnya kena urut 8 min sehari,

tp aku buat utk pagi 4 min..kadang2 2min..ni kes anak dok merengek panggey kat hujung kaki...

malam kalau sempat ..baru buat


ni gambar bulan 15 hb ogos..sebelum beli EB..sebelum pakai CLINIQUE





ni gambar 16hb jan




ada beza tak ?tak nampak perbezaan ?hahaha biar la aku syiok sdiri :P





aku taktau la effect clinique ke EB ..mositurizer pon dah nak habis..tak tau nak continue beli dan guna lagik ke tak...



nnt kalu rajin aku nak buat review clinique satu persatu yg aku beli dulu..

11 comments:

KV said...

berseri seri

:: imanja :: said...

berseri-serinya dia...nmpak kulit baru licin cam telur plak...

genny da bomb said...

berseri2 gitu nyahhh...meh aku pinjam mesin hang pulak hihi

my little family said...

kulit nampak lagi gebus, cerah...xde la kusam..
ok la tuh..leh maintan kot.. :-)

buzzybug said...

so, kak ana pakai 2 product sekali?
clinique bg kesan lambat skit.

Zawiyah said...

ana, mmg ada perbezaan la! muka berseri2 dan nampak licin. mmg bagus EB ni, tp perlu disertai dengan kerajinan yg tinggi.

kirana said...

kv,
promo2..hihih

sue,
haha mcm telur tu..tak der la ..cuma liang roma dah kecik sket..


geni,
sewa mau??

k.ayu,
dah tak kusam kan hehehe...ni bsmgt nk teruskan mesin ..clinique tgh consider lagi

niza,
aa dua2..clinique pakai masa raya aritu...EB ni baru sebulan lebih sket...mmg rasa cm lambat sket kesan clinique..tapi ada improvement la

k.zawiyah,
hahaha mmg kena rajin..dan kena ada masa..saya ni tak sempat nk buat betul2 8 min..kejap 4 kejap 2..yg mana sempat jer

feeza said...

adalah nampak perubahan tu..gmbr pertama nmpak kusam sket muka..yg latest gmbr tu nampak berseri2 lah

maisarah said...

alu kak ana, baru tau ada blog lama dah yer?:)) jupe kat facebook. pakai eternal beauty yer? baru aritu kawan kite elken duk promote. mahal sgt harganyer, berbaloi kah?

kirana said...

maisarah,
haiii!!
hehe baloi ke tak baloi depends pada cara kite guna..kalau rajin apply mmg ok la..mcm kak ana buat ikut sempat masa jer..tak disiplan 8 min setiuap hari..kdg2 esmpat 2 min jer..kdg2 tak sempat langsung...pagi2 kelam kabut ngn anak
beli la..ok jer..bayar ansur2..tak rasa sgt..

Ima Salsuzaima said...

Assalam kak. sy nak minta kebenaran copy pic dan testimonial akak ni boleh tak? kalau tak boleh xpe. just tanya kalau boleh. :) tq

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin