PERMULAAN 2010 | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, January 1, 2010

PERMULAAN 2010

ku mulakan entri 2010 dengan cerita anak ku aiman..
tahun ni aku masukkan ke tadika mimos..senang..gi keja sama aku saja..
aku decide nak antar ..sebab tujuan nak bagi dia berkawan2...sudah 3 tahun di rumah pengasuh kan..apa salahnya bagi dia dunia lain pulak

tadika tu utk 4 tahun pembelajaran nya idak la berat sangat
banyak kepada aktiviti2 kreatif

proses pembelajaran menggunakan "sistem cahayaku"
dan "mikids program" ..4 subjek utama dlm program ni ,english,math ,science,moral,

aku ni yg berdebar2 isnin ni..takut pulak aiman tak boleh masuk environment baru..


try baju uniform...kejap jer dah sekolah...tak lama lagik darjah 1 pulak..tiba2 rasa dah tua diri ku




happy dgn beg mickey dia...suka sgt la tu..

SELAMAT TAHUN BARU 2010
01.01.10 ..cantik gak nombor arini..

5 comments:

shaifulsafar said...

salam tahun baru ana...

wah... aiman nak masuk tadika erk?... bagus lah tu...

anak saya pun cadangnya nak masukkan kat tadika juga... tapi baru jenguk2 excel edukids kat pajam tu... may be next week nak gi jenguk sat... sebab nak letak utk daycare sekali... :-)

rynas said...

wah aiman dah masuk sekolah. tak sabar nak tahu perkembangan dia nanti. durrani pun dh 4 tahun. ttp tahun depan kot baru hantr skang ni tengah survey2 dulu wpun lmbat lg...banyak tadika kan kena pilih betul2...

kirana said...

shaiful,
aa dah alang2 tadika opis ofer budak 4 tahun ..masukkan je rla..just utk dia dgn dunia baru...tak expect tinggi sangat la..dia pon umur 3 tahun..paling muda nnt dlmkelas tu


ct,
yer la...kena pilih..tapi kite tak sevey2 pon..dah kat opis ada kan.just gi tgk surrounding ngn tnya aktiviti kat situ jer la

mama uzma said...

Selamat Tahun Baru kak...

Wahh jadi gak akak antar Aiman ke tadika...ok gak..bila pakai baju tu nampak besar dah Aiman...pasni makin pintar la Aiman...

feeza said...

wah..dh besar ye aiman. tup2 dh masuk tadika. Baguslah..perancangan senang pegi ngan balik keje sama2. :).

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin