TIADA PERKARA MUDAH | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, January 12, 2010

TIADA PERKARA MUDAH

selamat pagi selasa..
semalam ,tengah dok bukak bungkusan makanan..huhu cian laki aku..
"tak sempat makan tgh tadi"dia bgtau..kerna ada 'kerja'
"Abg,boleh tak sy cerita pasal 'ni' kat blog"
"jangan,jangan lagik..tunggu dulu"

hehe maka tak boleh la aku nak share lagik cerita
aku ni kan jenis tak sabar...bila tau satu2 menda tu mula la nk cerita..tp kalau
benda tu rahsia..tetap lah rahsia..
kalau benda leh share..mmg cepat ler aku carik geng joyah

tiada perkara mudah
-dalam keje
-dalam hidup
-utk dpt 100k

apa tiba2 ko merepek 100k ana ooii..hehe
aku ni dok berangan ..kalau aku ada 100k...aku berani berhenti keje..aku nak rolling 100k tu haahha
adoii malasahnya skrg tak dak angka tu..mana nak dapat ni..hahah

ermm dah la ..malas nk merepek lagik..sekadar warmup..tak mau biar blog aku tak berupdate..
cewahh..kalau lah dapat duit blog byk mcm top blogger tu..auwwww
buleh ke aku target tahun ni..nak dpt income blog rm100 sebulan..hahaha.. gelak orang baca

100 sebulan x 12 =1200 ..buleh dah beli designer handbag..tapi tidak2..aku nak kumpul 100k hihiihihi


ah sudah2...merapu sungguh aku..

7 comments:

MommyDania said...

ada blogger tegar income rm3k sebln weh! masyukkkkk

genny da bomb said...

hahahaha...jangan kata 100 sebulan..50 hinggit sebulan pun sakit nak dapat kekekekeke..

hang ni kan sll la sungguh wat saspen2..mencik aku tauuuu

kirana said...

momydania,
ishhhh aku tak mimpi la nk dpt mcm tu hahaha..dpt 100 seblan dah ok la bg blog ikan bilis ni kan


geni,
tiada yg mustahil geni...cewahhhh

haha bukan aku sengaja geni..laki aku suruh hold dulu hehe..aku kan jenis tak sabaq mcm hang la jugak

genny da bomb said...

kalo aku plak..sama la cam hang..kalo aku ada 100k aku pun sanggup benti n rolling memberanakkan je duit tu..lagi bagus kalo 1juta hihi..

mmg best kan kalo angan2 wakakakakkaa..

shaifulsafar said...

biasanya kalau dah disebut2 tu... mmg dah ada atau hampir ada 100k tu.... hehe betul tak ana?

feeza said...

kalau ada keazaman, maybe 100K bleh dpt!.. yup2...menaikkan semangat cik ana supaya terus berusaha..

mama uzma said...

bestnya la klu angan2 tu jadi kenyataan...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin