LAKSA PAK LONG ,MESTI PILIH! | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Sunday, January 3, 2010

LAKSA PAK LONG ,MESTI PILIH!

setiap kali balik kedah..asben mesti ajak pi pekena laksa pak long.
Bukan pak long aku ...nama kedai tu ..laksa pak long

aku dah bawak dia merasa laksa teluk kechai..tapi dia lagik suka laksa pak long ni
kalau balik..pi carik kedai tutup...adoiii frust tak tau nak cakap


ni memang laksa utara sejati..rm2.50 sepinggan



makan tak leh cakap dah...sepinggan pon tak cukop tu...siap tapau bwk balik..tak puas makan




pekena ngn laici kang sejuk...sedaaapp
makan waktu petang2...bau syiok


licinnn....


ni nombor kedainya..terletak di medan selera stadium darul aman..
syiok tau melepak petang2 makan kat sini..ada tasik..tp airnya tak brapa bersih



p:s cuti 3 hari dok rumah jerr...hatiku rajuk tak da mood nak gi mana2
nak toilet train aiman pon tak da mood..kang sia2 jadi kes dera dalam takda2 mood gini

9 comments:

PuteriSatu said...

sedap ke na...?? akak memang penggemar laksa utara nih...

JMR said...

laksa kedah ek?..cam sdp je..mana lg sdp ngn laksa penang?

rynas said...

uhh..laksa mmg tak leh tahan tgk. tambah2 saya kan penggemar laksa utara ngan laksa penang. kt Kl ni mana sedap ekkk selalu makan kat p. malam punya jer

genny da bomb said...

laksa ni mmg kaler itam ka sebab boh kicap ka sbb kamera??huhu..aku dh mula lapaq laksa plak dahh

Saliza said...

sedapnya laksa kedah...terliuq aku tgk...

my little family said...

laksa2..oh tidakkk..setahun lagi la br leh merasa...seksa...

mama uzma said...

Akak blakang stadium tuh umah MIL iena..tapi n abg iena x lak kemaruk ngan laksa ni..dia kemaruk Nasi Ali...penah dengar x...??mmg fomus gak la Nasi Ali ni kat Alor Star...hmm nanti blik iena nak suruh en abg bwk la..sbb iena mmg gila laksa nih..

feeza said...

ooo kat stadium ya??..aku ni balik kpg dkt jer, tp xpi lagilah merasa laksa ni.
tgklah nnti.. lepas abis tempoh bertenang...hihihi

kirana said...

kak puteri,
sedap ok la..sampai asben sy doa..bagi la umur pak long ni panjang...nak makan laksa dia selalu

jmr,
laksa penang..ada rasa lemak2 sket kuahnya..


rynas,
kat sini tak tau mana tempat best lagik..sbb kadang tu makan..terlbih masam la..manis la..


geni,
laksa uah belacan geni..color b elacan.hahah..gelap pon ye ..kicap tak taruk lah...

sal,
hang dok jauh tu..jenuh dok teliuq haha..ada ka laksa kat sana nk masak?

k.ayu,
hahaha sabau2.....hehehe meleleh

mama uzma,
laa dekat jer la ek..
nasi ali tak penah dgr..nnt try carik..


fizah,
haha pantang dulu naa

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin