AISYA BUDAK COMOT | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, September 2, 2009

AISYA BUDAK COMOT

makan banyak
tak sabar2 nak tunggu org suap



masa ni dia baru baik demam...naik merah2 cam ruam kat badan muka...tu tepek calamine kat muka nampak cam bedak sejuk
sekarang aisya makan
nestle rice+vege,nasi+bayam+ikan bilis ,nasi+carot,nasi+kentang ,nasi+ayam ,nasi+kcg pis


sekarang aisya tengah berlatih berdiri...
pastu...tak nak berenggang langsungggggg...nak ada tepi dia jerrr...hhuuh camner la nak buat keja ..ngn pengasuh pon sama...dia nak org layan dia main jer
time aku nak bangun sahur masak..time tu ler dia jaga ...
kdg2 sahur pon makan suap telan suap telan...dok takut aisya jaga..ngn nk kejar imsak lagik
cabaran berpuasa di samping anak kecik
balik dari keja..jgn harap la aku sempat masak...gi dapur masak nasik jer..tu pon cam lipas kudung ..nak buat air pon sama..nanges pon nanges la..terpaksa tinggal ...
nak2 skrg ni asben bukak ka tampin...aku srg2 nak handle huhuhuhu...cabaran tul.

11 comments:

KV said...

tgh selera tu. Hihi. Comel

Mummy Dasy said...

berselera dia makan

my little family said...

akak ni ngn anis sorg pun xmenang tgn, lagi la ana kan?

phalla said...

Hello your site is great, I am happy to be here with friends here, could you exchange my link?
I hope you could put my site in to your blog list and
I will do the same,,
here is my site

http://khmerlovenews.blogspot.com/
Phalla
Cheer

Drama Mama said...

oh memang mencabar, tambah2 ur a working mom. memang confirm tak sempat memasak kan. takpa quality time with anak is more important. :-D

cikda said...

ana
haha...comot sampai makan..

genny da bomb said...

montel nmpk dia..ke dalam gambo je ni..huhuhu...akku mmg suka gomol budak montel2 ni hehehhee

buzzybug said...

ingatkan Aisya makan comot sangat sampai muka... hehe... rupanya sapu ubat... :P

kirana said...

kv,
aaa ..jgn dah besar nnt wat tak mau mkn dah ler


mumydasy,
tu yg sonok suap dia

drama mama,
memanggggg..nak bukak tudung pon tak sempat ..masuk2 rumah nak dukung dia


aida,
hang ckp terbalik ka
hehe

geni,
tak montel sgt aihhh geni..biasa2 je


niza,
kulit dia sensitip..tu parut tak ilang lagik..nk letak apa bg ilang ntah...nnt besar ilang sdiri kot

mama uzma said...

hihi...
comel2 comot...
cubit pipi leh..??

ok gak duk diam mkn...
klu uzma..huhh...!!x de maknanya
skang..last2 dia nak mkn sendiri lak..

nasazfrog... said...

comtnye,, uhh kalau nuri tak boleh duduk lam kusituh... skang ni pun dah boleh berdiri sendiri,,,uhhh

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin