TV CONSOLE | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, September 30, 2009

TV CONSOLE

tak de mood nak menulis ..tak tau pasaipa...
layan jer la gambar panel tv ni..

yg mana lawa?


1


2


3


4


5


6


7

8

9


10


11


12


13
aku punya dah konfem design...setelah di ilustrate dalam 3D ..nampak ok pulak..tak sabar nak tgk hasil minggu depan..takut sgt jadik mcm lain..huhu
pastu nak gi ikea..nak beli vase..bila nk piiiii????
ok dah,berjaya mengurangkan penulisan dlm entri ni
gambar dari http://www.spacematrix.com.my/ ( link kat sidebar aku)

12 comments:

shaifulsafar said...

saya suka yang no. 4....
simple.

Mak Su said...

aiyak, semua lawa semua berkenan, lagi besar lagi best :)

MommyDania said...

semua cantik

mama uzma said...

semua cantik kak
tapi iena pilih yg no1...
simple je..hihi...
bestnya klu iena dapat wat mcm ni..

my little family said...

ayaikkkk..semua cantik tp no 2 & 4 berkenan... yg Ana bt brapa cost dia?

k.suzy said...

k.suzy suka no.2

Diyanazman said...

1,2 dan 9... hihihi

kirana said...

hehe nampaknya no 2 byk undian
aku nya color kayu utk tv pon color cam no 2 gak..walnut color..aku suka kayu gelap2...

aishah said...

x sabar nak tgk outcome yg ana punya.. kitorang pun tgh carik2 ni..

mama uzma said...

kak..
bila dah siap jgn lupa
kasi tunjuk ya..

kirana said...

aishah,
heheh kami lagik la tak sabaq..takut tak jadik pon ada

mama uzmaa,
insyaallah kalau rajin ...cewahhh

Abang Long said...

Kirana. Kawan Abang long jadi penjual tv ni. Dia nasihatkan kalau boleh jangan beli tv jenis macam ini. Beli saja tv jenis yang biasa tak kira apa brand sekalipun. Dia dah terima banyak komplen ...

Entahlah ... kalau boleh siasat sendiri untuk dapatkan kepastian.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin