DARIKU UNTUK MU | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, September 15, 2009

DARIKU UNTUK MU

giler awal bagi salam aidilfitri...tak per la kan..ceo pon dah send ecard..so sesuai la aku pon nak bg gak heheheh

mula2 letak kad muka sdiri dulu..giler glemer hahahhaha
bukan apa kad ni special design dari tokei tudung .. imankoleksi

Aku mewakili asben dan anak2...ingin mengucapkan
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada SEMUA pembaca blog kirana24


**utk kad sefamili tak sempat nk edit2..ada training..ni amik direct dari hp**

ucapan dari datok ali



dari satu2nya putra kami




dan tidak lupa satu2 nya putri kami :)


Maafkan SEGALA PENULISAN SAYA YANG MENYINGGUNG MANA2 PIHAK...
KPD RAKAN OPIS/YM/SKYPE...MAAFKAN TUTUR KATA KU TIKA BERGURAU SENDA..TERCUIT SANA SINI


SELAMAT BERHARI RAYA DENGAN SELAMAT,JAGA KESIHATAN
JGN LUPA BWK BALIK H1N1 KIT DAN JUGAK UBAT2

insyallah..kami sekeluarga akan bertolak ke KEDAH :) esok hari..
dan beraya di sana sampai hari Isnin,Selasa dah balik seremban
Jemput datang rumah mak saya di Pendang,dan rumah saya di Seremban 2 yer ...

14 comments:

Mak Su said...

salam raya, salam gembira :)

contactlens said...

amboi sorg satu kad raya...hehe..
selamat hari raya..maaf zahir batin..:P

mama uzma said...

selamat hari raya juga...
kosong2 noo...

ada rezeki kita jumpa kat
kedah yee...

Em's Family said...

selamat hari raya, jemput ke rumah yer..

genny da bomb said...

selamat ari raya...hg balik arini gak ka..aku arini keja lagi..malam ni kul 3 4 pagi baru blah..hihi..

shaifulsafar said...

salam aidilfitri dari saya sekeluarga... mohon maaf kalau ader terlanjur kata.... cheers!

my little family said...

selamat hari raye jgk. semua dah pakat2 nak balik ni..akak jumaat petang kot lepas settle kemas umah segala.. balik alor setar jek...tak jauh :)tp nak suh hubby bwk pelan2 sbb nk enjoy lagu raya dlm kheta..hahaha

Mummy Dasy said...

selamat ari raya...maaf anadai ada yg terguris di hati... selamat pergi dan balik dlm perjalanan ye...

Noorsaliza Abdullah said...

selamat hari raya....bestnya balik pendang.....

Faina Arisya said...

selamat hari raya ana.. maaf zahir batin.. hati2 balik kampung ya..

viruspadu said...

Selamat hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin

Dari
Jemah, Laloque, Cica dan Anoi

Abang Long said...

Salam Lebaran.

SELAMAT HARI RAYA.

Jangan lupa malam ini ... di Blog Abang Long :)

kirana said...

Salam hari raya aidilfitri. Agak lambat skit coz very busy. Enjoy anyway...

my little family said...

amboi cik kak ni sakannye cuti..bila nk update blog ni..hehehe...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin