BELIAN PERTAMA LOCK N LOCK | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, September 11, 2009

BELIAN PERTAMA LOCK N LOCK

serius aku mmg tak tau apa menda lock n lock sblm ni..sehinggalah aida bgtau ehhehe
kecian kat aku..

sblm ni dok beli tupperware biasa2 jer pong..tgk lawa beli.tgk lawa beli..tp bila isi ..masuk angin tak leh simpan lama..

so tenghari tadi terjah the gardens...niat di hati nk carik kasut anak2
tapi lain lak dibeli

hehhe abih cover tak nampak mekap aku kekekekke
kwn opis aku kata nampak gelap aku mekap...ermmm..nnt aku post entri gambar mekap tak mekap




3 bijik jer aku beli hehe..mahai jugakla bagi aku yg tak penah beli
tp ada sale 20% plus 10% extra utk member...so ok la kot
nak buat isi susu aiman n aisya..satu lagik nk isi biskut2

aida..pi la beli sementara sale ni ..hang kan peminat setia

geram tgk sale tadi..huhu sib baik bajet dah takder

6 comments:

mama uzma said...

mmg best kak..
iena pakai bekas2 ni simpan
biskut uzma...makanan2 ringan ke..
senang dan cantik menarik..hihi

genny da bomb said...

apa yang bestnya bekas2 ni?cuba citer sket ng aku ni huhu..aku dok pulun kumpul tupperware hihi

buzzybug said...

laaa... kaki shopping cam kak ana ni pun tatau ek lock & lock nie. ngehehe...

kene shopping lebih lagi kalo camtu... :P

cikda said...

ana
kat mana hg beli tu..siap ada less 10% member..aku gi jusco midvalley maghrib td..xperasan pulak..
aku dah lama x jenguk lock n lock punya rak..bukan blh gi situ..nnt aku rambang mata..

genny..
ler hg sure xbaca entry aku yg dulu2..bekas ni takat aku guna mmg airtight..sampai sayang nak buang anlene2 yg dah 2tahun tu..sbb xmasuk angin..dok elok lg..

genny da bomb said...

aida..aku tau hg pun beli..tapi aku nk tau gak la bagus sgt ke..kalo bagus takyah la aku beli tupperware lagi dah ehhehehe

kirana said...

mama uzma,
ermm baru nk try hehe
nnt kalo elok leh beli tmbah koleksi lagik

geni,
airtight,contoh simapn stoberi tak kecut2..hehhe ikut brochure dlm tu ler

niza,
ke arah brg dapur baru nk mula ehhehe..dulu main hangkut jer

aida,
kat robinsons..
rege tak tau lah murah dari tupperwarre ke apa
tudia testimoni dah kasi tu..tahan giler ek smpai 2 thn...nnt leh la tmbah koleksi lagik ehehe

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin