SEDAP YER AISYA.. | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, July 16, 2009

SEDAP YER AISYA..


aksi merbahaya si anak dara aku ni...aku tak pasang belt kat dia..turun beli kueh..
tengok la dia pusing duduk mcm mana..sedapnya dia letak kepala kat situ..
masa aku masuk keta tu..dia dok merenung tengok luar..agaknya boring kot dok rear facing jer kan..
tak per nnt mama cuba tukar tengok depan bulak..buleh dah kot ek tukar..aisya dah buleh duduk..tapi kalo ikut sntruction smpai baby 9 bulan kena rear facing

sampai ke rumah pengasuh pon dia tanak bangun..sedap dok mcm tu..selalunya..kalo kete berenti cepat2 dia gerak2 badan suruh angkat dia

pasnih kena ikat yer aisya..hehe tak kan mama biar lagi

11 comments:

genny da bomb said...

weh jgn le tinggai anak dlm keta kuar beli kuih..huhuhuhuhu..aku cukup risau kalo gitu..tak selamattttttt...

buleh tahan ganazzz anak hang ni

PuteriSatu said...

a'a na...akak tak tertinggala anak walupun sekejap dalam keta... mesti hangkut gak.... kadang2...tak turun je..mintak makcik jual kuih tu bungkuskan je...kita tunggu je dalam keta sama anak...

kirana said...

GENI,KAK PUTERI,
SBB PARKING KETA SEBELAH KEDAI TU..DEKAT SGT...BELI PON 5 MIN JER..KALO SEBERANG JALAN AKU POON TAK BERANI TINGGAL..HEHEHE..PASNI CEK HATI2 NOOO.
BERINGAT SEBELUM KENA

cikda said...

ana..
cantik posing anak hg..hmm, aku pun setuju dgn genny...

NONIE AZIZ said...

hikhikhik...macam nilah rawk ..kekekebaru bleh layan keindahan alam..kekeke

mama uzma said...

akak...klu nak jadi bukan kira bape minit gak...

huhu..lain kali jgn wat gitu ekk...
syggg aisya...

my little family said...

ikut perangai sapa tu ekk? hahahha

kirana said...

AIDA,
YAAAA2...DAH KENA SOUND HEHEHEHE

NONIE,
GITULAH KAK..MMG LAYAN TUL


MAMA UZMA,
BAIKLAH !EHHEHE

MA,
IKUT MAK DIA KOT

mamadanish78 said...

salam kenal ye...
jom tukar2 link

kirana said...

mamadanish,
salam kenal..ok nnt kite letak link awk

nasazfrog... said...

mak aiii sabo je anak ko,, klu nuri dah pakai belt pun dia boleh nak jdik cam incredible hulk ko tau tak....

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin