AKU MASUK PERADUAN TAK PERNAH NAK MENANG | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, July 20, 2009

AKU MASUK PERADUAN TAK PERNAH NAK MENANG

nasib memang tak menyebelahi aku...hihih
masuk la peraduan apa pon tak penah nya menang hadiah utama..jgn kata utama..no 5 pon tak penah ekekkeke
memang tak de luck lah..

ni diam2 aku masuk...heheh saja gedik..dah dok iklan kat blog aku sebulan..klik2..register ..
terus antor..mmg saja2 lah..tau dah gambar aku antor tu mmg tak leh menang pon
aku antor pon dah nak dekat tarikh tutup
tapi masih dapat hadiah 100 penyertaan terawal..nampak nau tak ramai org masuk
tapi aku still tak menang huwaaaaaaaaaaaaaa

promote sket WOU..aku dpt ler duit iklan rm30 kot dari depa ni
jadi la..dari blog kosong2 kan..


hiks..saguhati 100 penyertaan terawal..
ok la.sapa nak bagi tshirt free...yg penting color hijauuuuuu


thsirt free pon gedik nak pose gak ekkekekeke...
layan ajo la peel akuuuuu..

bila la nak menang umah sebjijik..keta sebijik..syioknyaaaaaaaaaaaaa

11 comments:

genny da bomb said...

sama la ng aku...tak penah nya nk menang apa2..ada la skali masuk peraduan teka menda tah ng kawan aku dpt la voucher isi minyak 50 hengget sorang hehehe..

ada la ana dulu2 masa kita skolah ada masuk peraduan apa tah..aku,hg ng aida..sorang dapat 30 inggit sbb adiah dia 100inggit kan..hehehehhe..

KV said...

janji dpt hadiah. Best woo!!

mama uzma said...

ok lah tuh...nak gak join...
klu iena..hanya mampu tersenyum...

ok apa dpt t shirt...
ada hijau2 lg..suka2....!!

Abang Long said...

Pernah menang sekali hadiah lucky draw ... tapi hadiah yang kedua terakhir :(

MommyDania said...

sama la weh. tp opismate mak aku dlu, masuk la contest apa, sure menang. rasanya dia penah menang keta, umrah, duit. tv ke apa tu dh bersepah.

cendawanintim said...

sy plak jarang masuk peraduan!

bie said...

hikhikhi..samalah...suke masuk peraduan..tp xpernah menang...pernah menang skali je baucer petrol rm10..peraduan perodua apa benda ntah haha...lupe..skg tgh mencuba nasib "Saya Menang 1 juta" :p

PoKLi said...

wahhhhhhhhhhhh


bestnya peraduan tuhhh

nanti nak suruh kirana teka emas pokli la kat blog tu berapa RM pastu boleh dapat cabutan bertuah....dapat Emas Free....seketui....ngeh2
dapat jadi magnet duit nanti

Admin
http://pokli77.blogspot.com
http://emaspokli.blogspot.com

~~ciklinn~~ said...

hua hua hua aku pun kalu leh nak menang umah kete... dan Motorrr... huhhuuhuh

cikda said...

ana
huish genny ingat lg tu..masa kt ting 3..karangan plus..tu pun dapat saguhati jek

kirana said...

GENI,
OK AA TU SAPA NK BG RM50 WEHHHH LEH BALIK KEDAH DAH TU HIHIHIIHIH

MENANG APA EK?AKU TAK IGT LAAA


KV,
TU LA KAN....

IENA,
TAK YAH KUAR MODAL APA PON KAN..WALAU SHIRT MURAH JER

ABG LONG,
HIKS..OK LA TU LUCKY JUGAK
SY NI JARANG DPT LUCKY DRAW..PENAH SEKALI JA KOT

MOMYDANIA,
HUISHHHHHH JELES2...UMAH TU..SAKAN TUL..GILERRR..ADA MAGNET KOT NOOO


CEND,
CUBA LA..KOT MENANG KETE SEBIJIK :p

POKLI,
OK GAK POKLI...BUAT LA PERADUAN..PEMENANG DPT DINAR KELANTAN KER..BUAT MODAL LETAK DLM WALLET HEHEHHE

CIKLINN,
UIKS..DAN LAGI TAMBAH MOTOR TU HIHII

AIDA,
OOOOOOOOOOOOOOOOO INGATAN GENI KUAT GAK NOOOO..HANG PON SAMA..AKU LANGSUNG TAK IGT..URAT PUTUS BANYAK KEKEKKEK ALASAN

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin