PROJEK TERBENGKALAI | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, July 3, 2009

PROJEK TERBENGKALAI

haihhh rasanya dah hampir sebulan lebih dah kot..barang2 dibeli tapi belum pasang

-kerja2 pemasangan rail kat dapur
-kerja2 pemasangan cermin bilik air no 2
-kerja2 pemasangan rak bilik kecik

aritu katanya wall plug habis..
tapi aku tau..fokus dah terlari sket sebulan dua yg lepas hehehe
aku sendiri pon tak leh fokus nak update blog..sebab banyak benda dalam planning dalam kepala sampai blog hampir2 terabai

-projek wardrobe, dan menaiktaraf bilik tidor utama pon ditangguhkan
kapital nak digunakan untuk 'projek lain'dulu..huhuuhuhu kena planning lain

harap2 hujung minggu ni dapat duduk rumah dan selesaikan 3 projek di atas. (ditujukan kepada bapak aiman dan aisya)

nak update bergambar ..malas nak carik gambar..mood tak der apsal ntah

-aisya dah baik demam..ruam tu ler ada sket2 lagi..baru2 ni dia muntah byk kali..bwk gi klinik ..doc kata sbb virus yg kacau perut dia..
tapi semalam berborak ngn pengasuh rasanya mungkin dia tak rasi dgn susu promil
gold..sebelum ni s26 smpai 6 bulan..pastu promil utk 6 bulan-12 bulan..aku ingat sama ja..
tak taulah..ni agak2 saja

-lepas aisya demam,berjangkit lak ngn aiman..tapi nasib baik sehari
jer..tu pon gi klinik ..doctor sumbat ubat ikut bontot ..dia susah nak makan ubat..
doctor tu pon mcm dah kenal..selang semalam ..datang klinik hehehe

tu jer la update sebelum blog aku labah2 datang buat sawang
bye ..take care !

9 comments:

nasazfrog... said...

ha cam aku sampai sekarang masih ada lagi yang belum settle... tertangguh2,, dah anak 2 ni agak terbatas sikit nak bergerak,, anak masih kecik ek,,, ubat klu masuk bawah dah panas beno da tu...

mama uzma said...

siannya anak2 akak x sihat2 lg...
patut la sunyi sepi je blog akak...

sabar ye kak....

pstt...
kak ada TAG tuk akak di blog iena..
ada masa wat ye...hihi...

my little family said...

Ana, sama la kita..bz jgk ni sampai rs malas nk transfer gambar2 tu ke pc..huhu.. bila terhegeh2 nk update blog, ada keja la pulak xpun line tenet bt hal..abih camno? huhu

kirana said...

NASAZ,
AKU RASA SAMPAI BILA2 TK SETTLE HEHE..ADA JA BARANG TAK CUKOP NNT

MAMA UZMA,
TAK LEH FOKUS NK UPDATE BLOG ..CHEH
OK2 NNTI AKAK TGK TAG..KALO SEMPAT ..BUAT YER

MA,
BIZI TU OK LA..KIRA ADA KERJA..HEHEHE :)

mrs rux said...

umah aku sepah-kemas-sepah-kemas-sepah-kemas neverending project:P

mrs rux said...
This comment has been removed by the author.
mama uzma said...

mrs rux....
hihi...iena pun mcm tuh..
iena kemas-sepah kemas-sepah....itu je hari2....rasanya duk bertiga je...ponat tau..!!

kirana said...

WANI,MAMA UZMA,
HEHE MMG KERJA NEVER ENDING ..
LAST2 BIOR JER LA SEPAH :p

PoKLi said...

senang jer....suruh je kontraktor pasang...nak yang murah ker? pokli ada kenal...hehehheeh

JOM beli EMAS

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin