TIBA2 RINDU PULAK SI FERIO HIJAU | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, July 31, 2009

TIBA2 RINDU PULAK SI FERIO HIJAU

aku suka tengok kete yg makeup2..sporty ..suka sgt..
pastu dulu berangan apa...nak tukar kancil ke satria..pastu nak cat color oren..sport rim color putih..hahahha berangan sungguh...housemate aku selalu perli..ana bila kete nk color oren ni..haha
sampai sudah tak tertukar

pastu berangan ferio pulak...hihih suka berangan (masa ni single tak kawen lagik)
agaknya Allah ni nak memperkenankan angan2 ku..di pertemu jodoh dengan asben aku ...suka2..
cewahhh bukan jatuh cinta sbb kete yer...tapi ada la jugak support sket2 :)



retak seribu...


kete ni bertukar warna masa kami nak kawen..pencinta hijau la katakan
gigih asben tukar color hijau kerana konsep color belah dia warna hijau..
sayang dah dijual..takkan nak pakai 3 kete lak kot kan..jenuh nak menten

mmg best bwk kete ni..rasa lagi stabil dari bwk city

11 comments:

genny da bomb said...

aku bab nama2 keta ni mmg la aku fail..yang aku hapai betul keta2 mesia ja...hahaha..ng honda sket2..kalo yang lain..mmg le aku kena tgk apa tulis kat belakang keta hahahahaha..ng tgk lambang..hihihihihi..buta tol aku ni bab keta...

bukan apa..skang ni bentuk pun lebih kurang ja aku tgk..payah aku nk tau keta apa...hohohoho

dekja78 said...

colour oren..abg k.imah tgh convert waja die colour oren + hitam skit...nnt tgk hasilnye lawo ke tak...

mama uzma said...

wahh..iena pun suka yg bunyi2...make up skit..hihi...

kak...
betui2 pencinta hijau....mmg gila hijau la...iena x la sampai gitu sekali...hahaa

AyunasiA said...

cantik nyer kete kaler oren! ada ke aku dulu berangan nak cat kancil tu kaler kuning? musykil betul. sekarang dah tak la. sampai ke sudah tak cat2 jugak.

eh, ko nyer kete city ke? bukan civic eh?

contactlens said...

nasib baik hijau..gigih gak asben tukar cat...kalau pink....confirm dia x agree...hihihi..

AyunasiA:Saya tlg jwbkan bley??skrg city...Tak lama lagi civic la..

mie said...

slim la body ana, lentik gitu masa kawen..

hubby pon kempis je..

Abang Long said...

Hubby lebih sayangkan kereta atau sayangkan penumpangnya ?

kirana said...

geni,
aku pon bukan tau semua...ikut apa yg aku minat jer la hahha

k.imah,
wahhhh best2..nnt amik gambar

mama uzma,
aa..hihi smpai air minum pon color hijau ..asben la sungguh2


ayu,
huhuhu belom lagik hihihihi

contactlens,
amboiiiii ...terer nya diaa..hahaha
ameeeennnnn

mie,
masa kawen ja ka?huhuhu
nampak nau skrg tak slim hahah

abg long,
hihihii kena tny tuan punya kete...haha ..

ila ramli said...

hehehe...dah tukar city kor?color apa?city baru smart..nak2 yg color ala2 ijau tu....

atie said...

Matching habis pengantin denagan keta tu yer....memang ikut tema green of the year, cantik na masa kahwin yer. Berseri2.....hihi

kirana said...

ila,
dah 2 thn lebih dah ila..city baru ni mmg lawa..hihi godaan sungguh

k.atie,
auwwwww..dah mekap kakkk..cuba tgk tak mekap hehehe

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin