LIST FOR NEXT VISIT TO IKEA | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Sunday, July 19, 2009

LIST FOR NEXT VISIT TO IKEA

poyo tul aku hehe..
plan nak siapkan bilik aiman dan aisya...tak jadik2 lagik..
barang utama belom beli

1.katil & tilam
2.almari

(klik utk lebih jelas)
ni kira2 barang yg plan saja...aku amik pics kat katalog utk buat list jer..contoh curtain tu kan..kat store mesti lagi choice kan.
Rug tu...yg colorful rm59 tu pon lawa gak kan..tak per kite tengok kat sana nnt..sure byk lagi pilihan



ini pulak utk bilik aku...hehe ..plan sajaaaaaaaa
yg utama belum buat...gedik nak plan mcm2...

duit ciput jerrrrr....nak beli macam2...huhuhuu

9 comments:

okinokiyo said...

aku dah gi smlm.arini aku nak gi skali lgi aku rasa haha

cikda said...

ana
ade sale kat ikea kan..
aku nak gi, survey2 sofa..

mama uzma said...

iena tak tersampai2 lagi IKEA nih...

uzma kecik lg..takut dia bohsan...hihi...leh trima ke kak alasan nih...??

sbenarnya..takut KOPAK..hahaha

kirana said...

MAI,
HUISH KO BELI APA..SAKAN KE SALE WEHHHH ..ISH CEMBURU LA NI TAK DPT PEGI LG


AIDA,
AA SALE 16JULAI-16AUGUST..AKU NAK CELAH GAK PI..SABTU ARITU ASBEN AJAK PI AKU TAKMAU PI LAK..GEDIK TUL

ELOK AA GI BELI..KAT MACY TAK MAU TGK KER..KOT ADA SALE SKRG

IENA,
TAKUT POKET KOYAK :p

okinokiyo said...

ana, aku beli storage utk brg2 menjahit.emm tah, aku rasa biasa jek. aku bukan beli brg yg sale pun haha

PoKLi said...

best woooo pergi IKEA

pokli nak beli banyaakkkk barang nak masuk rumah baru nanti

1) Rak kasut
2) Katil
3) Meja Makan
4) perhiasan
5) Rak buku
6) macammmmmmmm laaaaaa


ngeh2

admin
http://pokli77.blogspot.com

kirana said...

MAI,
OOOOOO ..AKU PON SAMA..NAMA JER SALE..TP BELI YG TAK SALE GAK..SBB YG SALE TU BUKAN BARANG DICARIK

POKLI,
ANGKUT IKEA TU LA BALIK SBAN..SENANG SKET..TAK YAH GI DAMANSARA :p

my little family said...

sama la ana , akak pun xsempat nk hias lagi. Cuma letak yg asas2 je..tu pun x cukup lagi tu.. lagi la sbb umah xde stor so barang2 kn tumpang letak dlm bilik la..ish..serabut mata tul tp nk bt camner? huhu

kirana said...

KAK AYU,
SERABUT TU LA GERAM SAKIT MATA TENGOK..
ANA NI TENSEN NGN BAJU2 NI...ADOIII

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin