BORAK2 SAJA | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, July 27, 2009

BORAK2 SAJA

sementara server tengah bengong.. (chehh alasannnn)

ermm nak cete apa ek..borak2 kosong jer la..

1.borak dgn jiran depan rumah
-namanya fiza,tak tau umur baya sapa..tp nampak lbh krg aku jer ..
jarang dpt borak pon..masing2 keja balik dok dalam rumah..hari aku cuti dulu aku dok lepak kat depan ngn anak2..dia balik keja..sapa2 la

-tanya pasal rumput dia baru upah tanam..cewahhhhhhhhh sebok tul nak berjoyah..
dia upah cina..rm1k..tapi tanam siap2 penuh
-pastu sembang2 pasal anak2..dia kan dok srg2..asben balik 2 minggu sekalik..tu yg dia kata penat jugak nk buat semua sorang2..pastu hihih aku tanya..ada dengar tak kalau2 aku dok jadi tarzan kat umah tu..dia pon tanya gak..masing2 dok risau jiran dengar ..tapi tak pa...saling memahami cewahhhhhhh..dia lagi la 2 hero ..lagi lasak


2.borak dengan tokey mas,pokli
-pokli round2 malam mai singgah borak depan umah jer..biasa la borak ngn tokey mas..sembang pasal emas,pasal rumah lelong..
aku pon dah nak set target gak hehe..baru tergedik2..dah nak masuk 30-an pon..belum terlambar lagik..cewahhhhhhh


3.borak dengan buddy kat opis
-keluar makan belanja buddy (claimable) ..pastu dia bukak cete..somebody kat ex-dept dia
dapat birthday surpirise honda accord...ha amik ko...datang bwk kete ngn reben skalik kat opis ni ha.....surprise org kaya2 ..stream dia baru jer pakai 2 tahun tu...huishh
yg kaya tu kaya sungguh kan..

4.borak ngn asben
-hahaha mcm2 topiknya..tapi semalam dia balik bgtau sakit jantung...adoi abg oiiiii..jgn main2 la..aku kata sakit dada sbb angin kot....
pastu kami plan nak gi short vacation kat PD..plan dulu..tak tau lagik..takut gak nk gi tempat public musim2 sakit gini..rasa dah lama tak gi jenjalan..huhuhu kuarantin punya pasal

p/s:aku tewas jua akhirnyaaaaaaa...

11 comments:

dekja78 said...

tewas sbb ape ni ana...tershopping ke?

AyunasiA said...

isy! aku pon pernah saspen biler laki aku sakit dado. cecepat suh gi klinik!!!

PuteriSatu said...

aha..baru lagi nak tanya.... tertewas pasai ape...?

my little family said...

syoknye dia..ada plan short vacation tuh.. kekeke

NaZa said...

tewas sbb bershopping ke apa ni? teruja nk tau. ekekke

Abang Long said...

Ramai orang tersilap ... ada angin di bahagian dada dikatakan sakit jantung ... alahai ......

genny da bomb said...

uii ana sembang emas ja la ni no..hehe..

aku nk cuti2 pun risau..hoho..dh mcm2 skang ni kan..baik cuti dok umah diam2..aku byk lagi cuti ni..tatau bila nk amik..22 ari lagi...kang burnnn

contactlens said...

wuih Pn.Kirana klu berborak/bersembang skrg mesti psl emas ngn rumah lelong jer la...hihi.plus vacation lg.tu yg asben sakit dada tu...sementara sihat pergilah bercuti...tp bior lps h1n1...

PoKLi said...

emas dan rumah je bg kami geng2 pelabur utk cr bakul yg selamat dan menguntungkan

kirana said...

k.imah,
hiks..tungguuuu..nnt mesti tau gak

ayu,
dah suruh ayu...tapi ko tau ler...

k.puteri,
ahak..hihihi..nnt2

k.ayu,
tgh consider lagik ni..


naza,
ada la tuh hints sket2

abg long,
hihihihi..harap2 betul la angin

contactlens,
ahak!ok apa..sy skr ghasut k.imah benda2 membawa keuntungan :P

pokli,
betul2..tgh ke arah itu la ni pokli..cewahhhh

mama uzma said...

suka sembang emas ni...
nak2 dah nak raya..hihi

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin