DAH MASUK ARIANI..TAPI TAK TERBELI | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Saturday, July 18, 2009

DAH MASUK ARIANI..TAPI TAK TERBELI

baru jer 2 3 hari aku dok cakap2 ngn kak tuuut..
kalau ariani bukak kat S2 ..nak cuba beli lah..
pastu aku dok tengok la butik ni...tak penah masuk lagik..dok lalu jer
mawaddah butik..tak tau lak ada jual ariani..igtkan butik ariani ada tulis nama butik ariani


baru bukak 2 minggu jer...apa lagi org seremban yg minat ariani..leh la serbu beli..
aku ni nak cuba beli ..tp tadi tengok selai pon rm115 yg bercorak....adoi terketar tangan rasa nk beli
last2 keluar tgn kosong jer...huhuhuhhu..bila la nak murah2 sket..

aku ni konflik dalam diri..nak beli taknak,.nak beli taknak..
sayang duit dan kedekut lak rasa utk diri sendiri..not good ni
tapi kalau utk rumah aku sanggup beli lak..huhuuhu

ok la pasnih aku nak shopping utk diri sendiri lak..igt..diri sendiri!

12 comments:

AyunasiA said...

pernah masuk ariani kat kl, selendang plain je pon dah rm220. siap belek betul2 lagi, kot la rm22.00 ker. gilo ko opo rege cenggitu.

MaShah said...

Akk dh g dh 2mgu lps, sma mcm awk kuar ksg jek :P
designpun xbrpa byk lgi tp tgk harganyer erm byk tmpt lain lgi. ingt nk g bangi cri tdg rya,dkt cket :D

~~ciklinn~~ said...

ha yerloh.. aku pun haritu kan yer2 lah masukkan..ku amik amik dan amikk sekali ku belek anak tudung sajork RM90.. hadoii rasa tak berbaloii lak aku nak beli..makanya kuar takbeli apa2pun... huhhuhuhuhuhuhu

baik aku beli shawl.... leh dapat 10 woooo....

mama uzma said...

klu mama iena kan kak...mesti dia dah sound...mcm iena kena la..hihi...

"kakak...beli baju kasut beratus2 bleh...tudung yg tentunya tuk tutup aurat berkira2...!!"

hihi...tu skang...x berkira sgt dah...

PoKLi said...

nasib baik la aku tak pakai tudung...kalau tak sure masuk kodai nih...dah la depan rumah jer...ahaks....

Bini pokli kalau masuk Ariani Bangi siap beli 2 tuh.....buy 1 free 1...tanya harga satu berapa? tapi tak cakap.......nasib baik boleh swipe kad hutang....kekekeeke...alahai la orang pompuan nih

kalau beli emas kan bagus...

-admin-
jutawanemas
http://pokli77.blogspot.com

Abang Long said...

Sekarang waktu terbaik untuk membeli belah ... bila sudah masuk Ramadan ... alahai

kirana said...

AYU,
MAK DATUUUUK..TU SELENDANG DATIN2 KOT NOOOOO..HUISH

KAK MAS,
OO AKAK PON DAH GI LER...TU LA SY PON NAK CARIK UTK RAYE GAK..TP BAJU PON TAK DAK LAGI EHE..

CIKLINN,
BETUL2..AKU PEGANG GAK ANAK TU..TGK REGE ..UMAKKK AIIIII..CANCEL!


IENA,
ALAMAK IENA...HEIHIHI BETUL GAK MAK IENA SOUND TU..HUHUUH INSAF KEJAP..PASNIH HARUS LAH BELI JUGAK :)

POKLI.
ALA POKLI...PMPN NI MEMBANTU PERKEMBANGAN EKONOMI APAAAAA..KANG TKA SOPING KANG..LEMBAP LA EKONOMI ..HIHIHH


ABG LONG,
ALAMAK MENDORONG NAMPAKNYA ABG LONG NI...KENA GI BELI JUGAK LA GINI

mama uzma said...

aikk...
insaf kejap je ker...?hahaha...
lbih elok klu beli lbih paru SEDEKAH kat iena...keh3...

kirana said...

MAMA UZMA,
AMBOIIIIIIIIIIIIIIII KITE PON DOK BODEK CIK ABE SUH BELANJER ..HUHUHU

PuteriSatu said...

akak pun tak de nak beli mahai gile... tapi yang murah2 ala-ala ariani tu akak rembat... ahaks... adakala tingin gak sesekali nak beli yang mahal...tapi kena fikir 3-4 kali...

najwa said...

ana..aku penah masuk arini dgn munawwarah..hmm mmg giler mahal.untk org yg kedekut mcm aku (hehe) mmg xkn beli la tdng semahal tu.gile apa selai rm90 yg plng cheap.kalo baju rega mcmtu aku bole consider lg la..saja nk cerita, kt bawah ofis aku ada kedai jual tdng..paten mcm ariani ngan munawwarah tu ada jual and semurah
RM18 selai..walopun fabrik x sesejuk munawwarah, tp not bad..bkn kualiti pasar malam..pakai tak rasa panas bg aku lulus untuk dibeli..cantik2 pulak tu..bole borong 10 lai :)

kirana said...

k.puteri,
hiks..saya ni bukan 2 3 kali..berbelas2 kali hahaha
tak beli lagik ni...org dah berbpulu2 lai


najwa.
sama la ngn aku.. :)
opis hang jauh lak dari opis aku..kalo tak, leh terjah

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin