1001 MALAM ~INTRO GAMBAR BLUR | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, December 7, 2009

1001 MALAM ~INTRO GAMBAR BLUR

disebabkan aku tak bwk camera...maka guna camera hp...
layan dulu 2 3 keping gambar yg ada ...
lain2 semua tumpang dslr orang..


lagik kecian...amik gambar kat toilet haha..malu nak suruh org amik kan :P



teka siap bertuding litup muka?



dan ini...??jenuh tahan nak cakap pon payah..melekat2 kat mulut tudung tu



lab member...tak sangka depa ni pi sewa baju pulak..sporting!


...ya ante..



blur!

tunggu la nnt gambar lain yer...
apa2 pon malam tu ermmmm pada aku seronok tgk dressing org jer

7 comments:

my little family said...

suka la MA klu dpt attend party/dinner mcm tu..hihi patut Ana kn make up mata ala smokey eye br lagi vouge..hehehe

duatelur said...

ingatkan gi anugerah skrin tadi... sama tema pulak ye?...

kirana said...

k.ayu,
ala kak..mekap sdri2 jer...mana reti nk buat mata2 ni..nk gi make up artist..malas nk berhabis duit ..ehhehe berkira :P

2T,
aaa sama...waktu balik pon jalan jem sket ngn derang balik dari anugerah skrin kot

mama uzma said...

bestnya dpt join mcm nikan..
bergaya habis akak sorang ni..
hihih

kirana said...

mama uzma,
alahai ..kalau awk tgk org lain...huhuhuuu ketinggalan ketapi kami ni

feeza said...

rajin betullah diorg ni..sporting abis!!..macam tulah..baru nampak gah..dressing tak ingat..

sapa ye agak2nya yg tertutup tu??mmmm

nn said...

bestnya bestnya pergi dinner theme macam ni. huhu. next year ada dinner tapi theme ballroom tak tau nak beli gown yang macam mana....

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin