ETERNAL BEAUTY | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, December 3, 2009

ETERNAL BEAUTY

memperkenalkan ....cewahhhh... (ni harap geni ,najwa,puas hati dengan entri kali ni.. :) )

ETERNAL BEAUTY namanya ..dari JAPAN (ELKEN)




set lengkap EB
aku bukan banyak duit pon....ni aku beli buat zero interest installment ..so tak terasa sgt membayar bulan2 (tak sampai seratus pon sebulan)..mcm kos gi wat normal facial jer la..



harga aku beli tu sebenarnya dah dikira dgn benda alah ni...
kalau amik EB saja murah la sikit


fokus utama aku...utk muka dulu


mata ..pori2



fokus selepas muka ialah .... PD

lepas tu ..perut...stretchmark pon buleh hilang kalau rajin buat yerrr
(gambar terbalik dgn sdiri...aku dah rotate..jadi gini jugak)

peha ..kalau rasa2 bermasalah...



betis...part ni aku tak perlu ..


ehem2....

dan jugak lengan

penerangan detail tentang produk dan teknologi2 yg digunakan...akan ku letak entri di blog anggun beauty

"Eternal Beauty merupakan ciptaan pemenang anugerah yang mampu memancarkan Sinar Inframerah Jauh (FIR), Anion dan Germanium dan Ultrasound secara semula jadi. Kepala pengurutnya diperbuat daripada batu semula jadi dan boleh juga digunakan pada kulit yang sensitif.

Peranti ini memberikan manfaat tambahan seperti mengurangkan kedutan, meningkatkan keanjalan kulit, mengecilkan liang roma, memecahkan selulit dan mencerahkan kulit. "


P/s:kalau rasa berminat nak beli ..buleh contact puan ana :)

7 comments:

genny da bomb said...

hahahaha..aku mmg peghak bab2 gini..

hang jadi pengedar gak ke apa haha

feeza said...

fulamak..mmg perancangan teliti betul.. bgs betul!

ooo brand elken ye.

NaZa said...

ko kena rajin ana.. baru glowing muka ko tu nnt.. nak facial free skali bleh? hihih

xmampu la nk beli.. marah plak laki aku klu aku beli mende alah ni... beli yg kt watson sudah la..

so ko tuko clinique ke ultimate tu?

mama uzma said...

best la kak...
tumpang skali leh..??hahaha...


psstt kak
mama iena pun x penah miss baca
blog akak...dia suka

kirana said...

geni,
aku register ahli...free ja pon

feeza,
strategic planning hahaha

naza,
nnt ler aku demo kat ko kalau rajin hahaa
ko beli..bg faiz urut perut dia sekali..mesti dia tak marah ehehhehe..jgn mare naaaaaa

menten cliniq bg habis dulu la..pasni pikir nk pakai apa pulak..ultimate tu tak try kagik pon

mamauzma,
meh la nak demo kan
laaa...mama pon baca gak ker..heheh malu2

JJay said...

hahh..ana, puas aku godek blog hg cari entry ni..
nak tanya testi hg pasal mesin ni..ok ke tak ok?

ana-kirana said...

JJ,
mesin ni ok..tapi aku yg tak konsisten pakai...
kat muka ni aku pakai bila sempat dan bila rasa muka cam dah tak tegang ..
kat tmpat2 lain ..try tapi tak menten..camna nk dpt efek kan

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin