LIVE FROM TIARA BEACH RESORT | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Saturday, December 26, 2009

LIVE FROM TIARA BEACH RESORT

huwaaaaaaaaaaa frust2...tak dapat main air...
aisya tak berapa sehat..demam..kejap kebah..kejap demam
dah tu pulak mood dia pon tak menentu..
masa potong kek pon tak brapa ceria..badan gatal2...

ssekarang aku kat bilik ngn aisya...depa lain bersuka riaaa
takper2...lain kali mai lagik naaaa

11 comments:

PuteriSatu said...

ala ciannya aisha....

~~ciklinn~~ said...

alahai kesiannyer... takpe lain kali leh gi lagi yerk..

Mas said...

awat tak gtau awal,klu tak leh mkn ikan bakaq samo2 ;)

kirana said...
This comment has been removed by the author.
kirana said...

k.puteri,
ermm tu la...tka kecian kat mama dia sekali ker hehehe

ciklinn,
haruuussss...aku tak puas tak nikmat cuti

kak mas,
kat sana gak ker???ish kalau tak leh pau kak mas :P

feeza said...

ana..hang pi booking dulu ka??ke hang mai terjah ja... hehehehe...cam melodi plak main terjah2 ni..

ciannyer aisya...takleh nak main ayaq noo...takpe2..lain kali bleh main naaa...

hang bagi anak hang terkejut ke ana sampai demam??ke kek dia besaq sgt tu yg sampai demam tu.. hehehehehe

genny da bomb said...

weh hg pi terjah ka booking dulu?aku mmg nk pi lagi skali situ huhuhuhu...last pi masa 2006 kot masa famili day opis aku..time tu anak aku kecik lagi..n aku pun malas la nk main air hehe..

nnti kalo gi aku plak nak gedebushh masuk dlm air tu hahahaha..aku pi next year lah..pi time bukan cuti skolah hehehe

Pelangi said...

plan asal cuti krismas ,famili aku nk wat famili day kt tiara..dh boking sume bagai and aku pun dh excited sbb tak penah pegi..sekali event dipinda ke pangkor pulak..tak dapek nk ikut..haihh..

Mas said...

akk x stay,g pd smata2 nk g mkn ikn bakaq tu jer,lgpun ujan lbt ms tu..

kirana said...

geni,
aku booking..
tak per2 geni..tahun depan nak pegi contact aku naaa..dapat rate hebat rendah giler dari booking direct...nnt aku reveal kat blog ni

najwa,
tak pa lain kali leh pi lagik..
call la aku nnt kalau nk pi..leh dapat murah

kak mas,
oooo...aa memang lebat pon...kami dok ka bilik jerr

kirana said...

feeza,
laa tertinggal nak jawab komen hang tadi
booking last minit la jugak kira...
dia demam ..malam tu pengasuh bwk tido umah dia...so demam rindu kot ahha

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin