SECRET AFFAIR | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, December 11, 2009

SECRET AFFAIR

gambar tiada kaitan ngn stori
cuma ada perkataan secret jer :P

cuba teka apa benda di dalam?hhihi gedik sungguh nk berteka teki



secret affair=scandal ..sama la kan..
haritu kan ada topik skandal kat hot FM ..
rupa2nya kwn aku menjadi mangsa perbuatan suami nya yg ada skandal dgn perempuan2...dia bukak cerita bila topik tu sedang dibicarakan
kisah benar..mcm ada satu panggilan telefon tu..mcm tak percaya pon ada..terkejut pon ada
21 thn perkahwinan ..tapi dikhianati mcm ni
reasonnya"saja"

boleh ke bagi reason saja2...sakit hati pulak bila dengar cerita kawan ku ni...simpati pon ada
patut la selama ni..persoalah..tekaan ..andaian aku tu kira betul la..

yg kwn aku ni pon dah start pasang badan la sekarang..datang ofis bergaya..mekap2..
sbb sebelum ni tak bermekap...bila dah asik bermekap sekarang..org lain mula perasan..dan mula la jadi topik gosipan
"eh eh..akak tu dah pasang badan ek skrg.." gitu la contoh (So..nak pasang badan..pasang awal2..org tak perasan perubahan :P )

dia pon mula nak tunjuk ..dirinya masih menjadi tarikan..
untuk mencabar suami barangkali..sbb kata2 suami yg agak mencabar dirinya
tak sedar diri sungguh wahai si laki
dah la isteri tu byk bekorban wang ringgit utk dia ..ish geram2

Lagu yg dinyanyikan anang. (Sedap pulak dengar sora dia)

Separuh Jiwaku Pergi

Memang indah semua

Tapi berakhir luka

Reff:

Benar ku mencintaimu

Tapi tak begini

Kau khianati hati ini

Kau curangi aku

Kau bilang tak pernah bahagia

Selama dengan aku

Itu ucap bibirmu

Kau dustakan semua

Yang kita bina

Kau hancurkan semua




ini mungkin bahagian dia...bahagian kite belum tentu macam mana
aku tak nasihat apa2 pon (dia ada mintak cerai)...
yer la..perkahwinan kami pon masih pucuk jagung org kata
biar la yg berpengalaman memberi kata2 nasihat



my first VS collection ..amber romance,pear glaze,endless love,pure seduction
love spell tak da..tu yg amik bau romance2 2 kotak tu ehheheh :P
kawan aku gi US..kirim last minit..mcm tak syiok lak kalau tak da ole2 kan..
nak bodywash..dia tak mau bwk..berat.. :P







doaku utk suami
"Ya Allah,peliharalah hati suamiku,dari berpaling mengasihi diriku"

6 comments:

mama uzma said...

akak
iena ada dgr yg ini....
mmg sengal gila jantan tuh....!!
Eee mmg geram la dgr...

minta dijauhkan la dari
suami2 kita benda2 x elok ni..amin..

buzzybug said...

one of the reason kenapa kite tak percaya pada perkahwinan. hehe.

PuteriSatu said...

na... koleksi tu banyak na..lebih dari satu... tak nak kasi akak satu ke...? ahaks...

feeza said...

topic yg sungguh hangat dan menakutkan...minta dijauhkan..

Em's Family said...

ha ah , someone toldme also.. bahayaa

kirana said...

mamauzma,
hmmmm sakit hati jer dgr..

niza,
amboi2..jgn tak percaya perkahwinan....bukan seme laki mcm tu..cewahhh



k.puteri,
hahhaa 5 hari tukar2 bau tiap hari ekekke

fizah,
tu la...mintak simpang..

mira,
kite buat yg termampu dan terbaik jer ...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin