TERTEKAN TAK BOLEH MAIN AIR | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, December 29, 2009

TERTEKAN TAK BOLEH MAIN AIR

cuti2 kali ni memang aku rasa macam tak gi cuti sangat la..
sebab banyak duduk kat bilik jer...
aisya kan badan tgh lemah..nak bawak jalan2 pon takut gak


pastu depa pegi bersuka ria...aku dok melangut kat tingkap bilik jer la...
oh geni ada tanya bilik kami duduk ni..
kami amik family suite waterpark view ..ada 2 bilik ..satu bilik katil queen,satu bilik 2 katil super single

kami sewa 2 unit ....stay 2 malam...kadar nya nnt aku stori later lah




view dari ruang tamu



kat sini tempat buat sukaneka family day





kat sini tmpat main volleyball...theme park sana tu jauh sket la kena jalan..
tapi idak la sampai penat2 kena jalan


aku dah beli siap2 nak main ni


watergun utk anak ngn bapak..

huhuh tak merasa aku nak main huwaaaaaaa

7 comments:

genny da bomb said...

nape kat lantai pool cam dah tak cantik..huhuhuhu..

agaknya sbb dah lama kot aku pi..last time aku pi tempat baru n kolam sangatla cantikkkk..hehehehe..

kirana said...

lantai kolam tu pasir geni...
dah ramai org dok main...mesti la pasir masuk dlm pool :)
hang pi dulu masa baru bukak..mmg cun ..

Pelangi said...

dr gmbr tu nmpk mcm xde la pack and bersesak2 ramai orang..public holiday kn masa hg pegi tu?

kirana said...

najwa,
aaa .krismas lagik..
mungkin time aku amik gambar tu dah tengahari kot..org dah ramai naik...ramai la jugak kalau pagi2 tu

feeza said...

feeza dulu dok kat sana masa 31Dec thn lepas...saje nak tgk bunga api diorg pasang tuk sambut thn baru..

masa tu ngandung2 gi join senamrobik dlm air..mungkinlah la ni anak aku dok suka main air..terutama dlm tab mandi dia..hihihi..

aku nk tau gak bape cost hang duk sana tu??..stori ler,

my little family said...

akak lak kepingin nk p genting lagi..Ana p hari tu stay kat mana? brapa ekk hotel rate skrg ni & kos masuk theme tu? :-)

superidertec said...

feeza,
ooo dah penah pi la ek..
tak pa2..nnt i stori naaa cewahhhh


kak ayu,
saya gi balik hari jer...
dulu pegi tido kat first world..bilik kecik giler...smpai nk solat pon atas katil jer


nak masuk theme park tu kalau outdoor ngn indoor tak sure brapa
tp kalau indoor shj rm28 time weekend

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin