LAMA TAK BUAT AKTIVITI BEGINI.... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, December 16, 2009

LAMA TAK BUAT AKTIVITI BEGINI....

pagi ahad tu...


dah lama tak menjejak kaki ke sini....
asik tak jadi..asik la melingkar pagi2 hujung minggu..asik la ke sana ke sini bizi


aiman tengah warm up..baru sampai..tengah dok recall kat mana nak lari dulu


pagi tu tak ramai org..atau kami smpai dah lewat..845..lewat la kot...
matahari dah tinggi jugak..tapi still ok..matahari pagi lagik


bangun tido terus siap ..tak mandi semua anak beranak..
dah tentu nak berpeluh nnt kan ahha..



bagi ikan tambah berat badan...tuan bagi ikan bagi kurang berat tak pa


tapi ikan dah kenyang kot...tak byk sgt yg datang...kura2 pon ada ...


cik aisya kesukaan ...


aku yg gayat tengok asben pegang aisya gini


pastu duduk lepak2 kejap..sebelum pusing round taman

aiman dah mula berlarian...sesi menguruskan bapak
kami saja yg ada.....
aiman semangat main semua
nanti petang2 wiken kite pegi lagik..main wau pulak...
pegi sini selalu tak apa ...aktiviti sihat..poket jimat

9 comments:

dekja78 said...

yealah ana sama lah activitiy kita..just ana pg kita org ptg..mcm mane nk pegi pagi berlingkor smpi pukul 10 baru nk bgn...

Ariza Craft said...

lawa lh tmn nie. mcm kt tmn bukit jalil tu. dekat ker dgn umah ko...
frm ur hse to tmn nie...jln kaki je ker...

cendawanintim said...

tang poket jimat tu yang best!

Mak Su said...

bestnya ambik angin pagi yang segar di tepi tasik :)

cikda said...

best gi taman..tp nak bgn awal yg liat skit tu..
aku riadah kat mall jek..window shopping..smggu 2kali midvalley..tesco semggu sekali..

contactlens said...

tak mandi semua anak beranak....erk.......hihi..

feeza said...

bestnyer dpt jalan2 beriadah camni..jimat+mudah. kalau g shopping complex sah2 kena hulur2 kan..

kirana said...

k.imah,
haha kira kami bagus sket la..tak sampai kul 10 ekkeke


zack,
nak jalan kaki jauh la rasa...ngn kete kejap jer..2-3km kot ..
meh la jalan2 umah aku..bila nak mai nya?

cend,
ya betulll...

maksu,
mmg best...rileks jer rasa...

aida,
mall kat sini jusco jer yg ok pon aida oooiii...hehehe

contaclens,
dah kata nk gi wat aktiviti peluh2

feeza,
rm50 sure terbang paling sikit2 pon

mama uzma said...

bila tgk anak happy..kita pun naik happy skali....

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin