FOOD @ THE GARDENS | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, December 3, 2009

FOOD @ THE GARDENS

isnin baru ni..pegi robinsons...teman member ..
takkan aku nak teman saja kan..hehe kena la beli sikit2 buat buah tangan
ada la beli something utk hadiah anak kawan dan jugak utk aiman


pastu naik makan kat atas tu...first time try...
aku oder thai fried rice set..ngn tomyam...ngn telur dan buah.
pastu nasi goreng tu ada mangga,udang kering,bwg ,kacang tak digaul lagik..kira gaul jadik kerabu mangga la
price rm9.40 ..ok la kot..




kak shahi..best selling kalau ikut ranking kat kedai tu ler
sedap gak..rasa manis2 nenas sket



kak imah punya...wantan sup kot ni...ok la..rasa chinese food


lama tak buat entri makanan aku masak kat sini kan hihii..dapur pon dah lama tak berbau tumisan bawang

6 comments:

feeza said...

nyam2..nyam2..sungguh menyelerakan. nmpak cam byknyer, boleh ke nk abiskan tu? kalau feeza rasanya separuh je..lain masuk perut org lain..hihihihi..

dekja78 said...

nmpk aje mcm bnyk..tp portion die mcm biase aje ....

[z@ck] said...

menarik nasi nenas tu..
=)

blogwalking here =)

nieda said...

menarik nasi nenas tu..org akan suka sbb dia taruk kt nenas..hehe

mama uzma said...

mcm sedap je nasi kat nenas tu
tapi mcm bykkan..

kirana said...

feeza,
abih jerrrrrrrr..
hang tu mmg makan sikit :P


k.imah,
heheh..kami tolong perabih depa punya

zack,
jalan2 yer...sila jalan2 selalu :)

nieda,
presentation ok la..rasa pon ok..tapi kite tak brp suka masak berunsurkan nenas

mamauzma,
gi la cuba..share ngn abg awk tu

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin