SATU MLM,DUA DIRAIKAN | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, December 28, 2009

SATU MLM,DUA DIRAIKAN

25 dec 2009

Tiara Beach Resort





sambutan secara sangat sederhana utk anak2 ku...

maklum la kan..mama dan bapak tengah bajet...huhu ongkos2 keluar dia saat2 akhir tahun begini ,ditambah pulak dengan pembelian tak terduga


keceriaan agak kurang disebabkan aisya demam..dan asik merengek kerana badan dia gatal2..

naik merah2 ..aisya ni kalau demam mesti naik merah gitu.,..risau pulak..nak kena cek darah kot..doktor kata sbb ada virus ..tu yg naik merah2 bila badan dia demam..walau panas sikit jer

cik puteri yg diraikan masam mencuka



simple decoration ...aku ler yg buat cewahhhh...asben tukang tiup belon
tu pon anak2 buah ku sungguh menghargai... "hebat la mak jang ni "
hahaha simple gini pon depa kagum


tengok mak yg lebih senyum :)
2 biji kek utk putera dan puteri ..aku tempah dari ain seremban
kek dia kemas..dan cantik..dan sedap
aku amik moist choc ngn choc indulgence
kos 2 bijik tu rm125 termasuk decoration...edible image tu rm15 kot satu
ben 10 besaq dah habis..amik gak la yg kecik pon ..dah dalam kepala nak ben10

food malam tu...kami sponsor kfc ja....mak bawak nasi impit ngn rendang ngn kuah kacang,kueh cara lauk
asben siap tepon..."mak..nak masak apa2 ker"
"tak yah,,ko bawak air jer " (dalam hati..legaaaa kekekekeke)
udah 3 tahun putera kami...
makin keletah..makin comel perangai..geram pon ada..nak marah pon ada

penat mama pi cari barang kat toysrus...depa tak mau pakai pon besday hat tu..adoiii
mak memang beria2...
ngadap kek ja dia..mmg suka...tapi nak makan kek ben10 jer..adik punya dia taknak
demam2 pon aisya selera lagik makan

tengok tu..dia angkat seketul drumstick tu .....

kek terkemek masa simpan dalam fridge hotel..kek tinggi sangat :)



nnt kalau sempat aku upload masa potong kek..tapi mama yg beria pon..anak2 tak da mood..


party pack..bajet sikit2 pon..tapi habis byk gak la
aku buat 24 pack jer...5 pack utk gals ,the rest tu boys theme
aiman memang tolong pack kan..aku asingkan.dia tolong masukkan dalam beg

ni jer snacks serba sedikit.....
pastu tambah sket buku nota ngn pen
aku tak letak yg benda2 tiup ke apa tu..sbb budak2 cousin depa ni dah besaq dah
tak minat dah kot benda2 gitu..
tu jer gambar2 yang ada..dah la kamera asben tinggal kat opis...
hanya ini yg sempat dirakamkan sebagai kenangan anak2 ku..huhu kecian depa ..
tak cukop bajet nak hire profesional :)


"semoga anak2 mama dan bapak membesar menjadi insan berguna "


8 comments:

feeza said...

oklah tu ana...nampak cm best nyer...
hang buat dlm bilik apartment tu ke??

apapun hang mmglah rajin..buat2 benda ni

cikda said...

ana
rajin tul mak...
untung besday dekat2..blh a wat sekali..

genny da bomb said...

aaaaa bila aku nk pi lagi ni...huhuhuhu..weh bilik hang dapat ni ngadap pool ke dak??ke dak??

Em's Family said...

ana, dulu mase adik mira kecik, kalau demam sure naik ruam, sebab selalu sangat, pi jumpe doktor and found out, rashes tu actually one type of asmatic.. happy birthday to aiman and aisya

my little family said...

bestnya..kek pulak cute..hihi...
payah la nk upload comment ni Ana, slalu 'hang' pc akak.. tu jrg dah dpt tinggal jejak..:-(

kirana said...

feeza,
semua last minit .....oder kek pon last minit..sib baik la org tu mau buat gak

aida,
aaa jimaat la sket ..cewahh dah la tgh bajet2 skrg ni

geni,
ngadap pool..

mira,
laaaa ya ker..mmg nk gi checkup gak ni..risau gak


k.ayu,
alamak ..nk buat camne ek.heheh

shaifulsafar said...

sambut besday anak kat TBR... bagus2...

besar juga budgetnya tu ya... :-)

p/s: sabtu ni ade shoot wedding kat S2... :-)

superidertec said...

shaiful,
buat kecik2 jer..tp tu la..sikit2 pon bamnyak gak habis

oo wedding kat s2 kat mana ...lajak la mai vh..hehe

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin