1001 MALAM~SHOW | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, December 7, 2009

1001 MALAM~SHOW

entri 2 3 harini berkisarkan 1001 malam saja la
overall ...aku bagi 3 jer kot

musly ramli ngn rozita haizad jadi MCs dan jugak nyanyi sket2
ermm...tak best la depa ni jadi mc....lawak basi aku rasa



penari


lagu mimos dinyanyikan semula oleh budak2 FACTUNE
ok la jugak..rancak gitu
persembahan masa nak hidang makanan...
tak best ....tiba2 jer naik pentas berdiri pegang buah..pastu turun
best performance...aku suka grup derang ni...
ni finalist utk mimos got talent competition


dan ni jugak finalis..tapi dpt consolation prize jer..suka gak suara budak ni..sedap

ni jemputan..hehe..prof ngn vp dept aku

menang kat derang.. mmg menghiburkan
rm1k..bahagi2 la ramai2 tu
yasin...nyanyi 5 lagu ja kot
boleh laa ..tapi dia kurang bercakap sgt ngn audience...terus nyanyi jer...
derang bgtau..amy mastura yg datang dulu lagi best ...dia mmg menghiburkan
KREDIT : semua gambar dari rofei,tq.

8 comments:

AyunasiA said...

lorrr mati2 aku ingat ko gi anugerah skrin hikhik

Iza Shariza said...

mana gmbar cik ana kita ni...post ler..

shaifulsafar said...

sib baik yasin yang datang... kalau anuar zain sure ramai makcik2 dan kakak2 gedik yang datang cium2 pipi dengan dia.... hahahaha... sambil2 tu suruh kawan amikkan gambar... fhewwwwwwwwww...

kirana said...

ayunasia,
sib baik tak tersesat ke sana hehehe

iza,
ada...sabar2 ehhe

shaiful,
makcik2 tak ramai kat mimos ni :p
kalu la jemput CT ..haihhhh

k.fey said...

anaaaa.. await tak upload gambaq dengan henbeg yg chun tu.. kasi upload laa... anyway setuju. amy mastura dulu lagi bess kan....?

kirana said...

k.fey,
sabaq2...hehe mcm tak paham..

feeza said...

mmm..kedengaran seperti tak menarik ja..aku yg tak dpt pi ni tgk anugerah skrin 1001 malam pun tak menarik..semua arabian je..

mama uzma said...

mcm kureng sambutan je...
mmh syiokk klu jemput CT klu
anuar zain pun ok gak..!hihi

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin