1001 MALAM~@ SIME DARBY CONVENTION CENTRE | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, December 8, 2009

1001 MALAM~@ SIME DARBY CONVENTION CENTRE

lihat saja gambar boleh...?malas nk letak kata2..haha
anw,dinner ni diadakan di SDCC ,bukit kiara ,
gambar2 ni diambil dalam grand ballroom sebelum majlis bermula
gambar2 selepas majlis..pose kat luar..next entri pulak
seperti biasa...gambar bukan hakmilik aku..



masa sampai...tak makan tak minum....hehe..punya tahan tak mau bukak



mcm penyamun pon ada aku tengok rupa ku



makanan utama mlm tu...hmmm..sgt tidak menepati rasa lidah ku




pak2 arab (lab member)


kak su

aku letak gambar kat meja kami jer la...dah tak de camera..mana nak amik gambar meja org lak



cik bie..terima kasih naaa bg tumpang mandi tumpang bilik..
org jauh...gini la kekdahnya idup menumpang hahah
mereka jadik tumpuan
dalam gelap..nampak mengerlip ngerlap..tu kena pakai byk2 diamond tu ehhe

mcm tudung kak su ni...
oh dekatnya gambar ni..tembam lak muka aku auwwwwwwwwww..jerawat hormon pon nampak tu
mekap tak terang sgt kan...ermm pasnih kena tenyeh tebal2 sikit hehehe
apa ko gedik srg2 tu ana


ghani taliban,ali,azrif,k.shahi,cik puan ana,yuzman
KREDIT :gambar campur2 dari camera rofei dan datin fey

9 comments:

Mak Su said...

payah nak makan tu...hehehe

feeza said...

hehehe..kalau pakai tirai kat mulut kena buat lobang ler supaya senang makan...

a'a..nmpak tembamlah ko ana dlm gmbr tu. group korg takde "menyamun" apa2 hadiah ke malam tu.. mehler tayang sket.

contactlens said...

macam ali baba dgn 40 org penyamun dh semua... :)

bie said...

apasal mukaku putih melepak jer...terlebih fondesyen ke hahahhaa...

cikda said...

ana
best jugak kan..sekali skala ber 'costume' camnie..
mcm tema anugerah skrin tv3

kirana said...

mak su,
nak makan bukak terus haha...awal2 sampai jer pakai

feeza,
srg pon tak luck mlm tu huhuhuu
sedih tul

contaclens,
hahaha..best performance derang buat cete ali baba tu ler


biw,
cahaya keimanan :P


aida,
aaa ...sama tarikh..sama tema
kalau buat lewat sket..leh tiru2 gaya artis..hahaha perasan tu nk triu chait!

kak sue said...

alamak..besaqnyer gambaq chek!! huhuhu...:-) (biasala tgk muker sendiri dulu)

mama uzma said...

masing melaram habis..spottingkan semua..nak2 yg lelaki...

buzzybug said...

Azrif nak pi mana plak?

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin