DIRA DAH TERSINGKIR | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, December 17, 2009

DIRA DAH TERSINGKIR

setakat ko nak sokong air liur..tak yah ckp byk la ana oooi...hehehe

alaaa..minggu lepas tak tengok pon SB ni..last tengok masa bollywood tu..
pasnih tak tengok dah kot SB...kami tengok pon sbb nak tengok dia ja


aku baca gak blog dira ..tp silent reader jer..tak komen bg sokongan apa pon..hehe
tak mau dia tau blog aku ..cewahh mcm la dia sempat baca kan...walaupon tak sempat baca..nnt cousin2 lain baca..aku segan ngn depa ni...geng class2..mmg nak masuk sembang pon rasa segan :)

1 comment:

feeza said...

ooo dira dh terkeluar yerk?!..semalam ada gak tanya kat kakak latest update SB ni..dia pun dh jadik jarang tgk dah...ntahlah.

musim ni kureng sket ke aura SB ni???

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin