AIMAN SERONOK MAMA! | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, December 31, 2009

AIMAN SERONOK MAMA!


sempat turun sekejap tengok derang...



sini ja kot utk kanak2....



baru nk warmup....baju pon tak basah lagik tu



bila naik bilik...sampai kecut...
gigil2...mintak makanan lapar..masa main tak hengat
tapi yg best tu..bukak2 pintu masuk rumah
"mama...sonokkkk.."
berulang kali bagitau....nampak sangat dia mmg suka




manakala cik aisya ngn aku dok berseronok atas katil saja


secara keseluruhan.......aku kira anak suka..kira ok la...
mungkin sebab aku tak banyak guna facilities derang kot..banyak dok bilik ja..tak tau nak komen
lagik satu..kami sewa unit persendirian (murah dari tbr management)..

cuma bab makanan ..susah sket ..kena keluar jauh jugak la kot nak carik makan..kalau kat cafe kat beach tu aku nampak jual sandwich ngn maggi jer..
kami makan..mak masak nasi...pastu derang gi beli lauk kat luar..makan ramai2 kat bilik jer..
dah gi ramai2 kan..susah sket la nak angkut semua anak beranak gi makan..ngn anak2 kecik lagik..
1.Room
-ok ...
-cuma toilet..mula tu tak leh flush..pastu mentenance datang repair skejap ja dah ok
-aircond bising ,pastu tak tau lah controller function ke tak..tekan2 tak bunyi apa pon
2.facilities
-theme park-aku tak main..so tak tau nak komen..tengok ok ja semua
-games room -masuk tengok sekejap ..ramai org..kecik bilik
-kids club ..ermm..tak byk aktiviti sgt la...
-lain2 aku tak gi explore pon
tu jer la cerita cuti2 saat akhir ,plan saat akhir
harini hari terakhir 2009...ermmm ...mungkin ni entri penutup jika tiada entri lagi hari ini ..

6 comments:

dekja78 said...

nmpk mcm menarik aje...pi ramai2 baru best kot...

feeza said...

bila anak sonok tu yg best tu..w/pun penat tp puashati. Jgn kita penat2 tetiba everything spoiled.

ana..aku dok tunggulah bape hang kena charge..awat?hg dpt murah sgt ke? stori ler..

Anyway aku nak wish "Selamat Menyambut Tahun Baru 2010"..

genny da bomb said...

nk kena cari time tak cuti skolah n bukan weekend nk pi ni..baru best tadak org hahaha

my little family said...

Anis pun suka main air..dah byk kali mintak nk p carnival waterpark tp sbb mama dia xsihat lagi xleh p la..

cepat2 la baekkk..xsbr gak nk main air..hihi

kirana said...

k.imah,
sonok la utk budak2...kite nk sonok kena main sekalik

fizah,
idak la murah sgt...murah dari management la..
nnt akan di stori satu entri khas


geni,
kang hang srg2 kat pool cam tak meriah lak nnt hahaha

k.ayu,
hehe pantang 44 hari gak ker?

my little family said...

lebih kurang la...hehe.. tp tgk gak..klu xleh thn lagi kn sambung la..
tgk pd badan..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin