SUDUT | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, December 8, 2009

SUDUT


rasa nak beli tambah ranting2 kayu tu lagik..tu beli kat sunway pyramid..rm25 satu ikat ..ada 10 btg bamboo..mahai ke murah ..tak tau..tak penah sevey..jumpa kenan ..terus beli..nak harapkan pegi nilai cari..ntah bila nak pegi...

aritu datang mood gedik2 nak cat rumah...konon dah boring ngn color ni..pastu
nak cat bilik sekali...tapi rasanya..kena tangguhkan niat tu dulu

dah terlupa ..aiman nak masuk tadika tahun depan...registration..buku..baju ..beg dll..
dah kena masuk kira bajet ujung tahun dah tu..
so..niat nak mengecat..ketepikan sementara...tunggu tahun depan kot..lagik pon..cat masih baru...baru setahun...sgt la tak ketahuan cik puan ana ni....

7 comments:

duatelur said...

cantiknya deco... :-) simple and nice..

Iza Shariza said...

kita pun nak wat ranting2 gitu gak la nanti... tul la na.. kalau tambah lagi cantik rasanye..

pe pe pun..dulukan skolah aiman.. hehee..

kirana said...

2T,
ermm kite buat ikut sedap mata kite tengok ja hehe..

iza,

hahah.yer la..nak beli tambah ranting yg kecik2 tu...yg tu bamboo

sekolah aiman tu lagik penting kannnn

PuteriSatu said...

na...akak pun tingin nak beli rernting tu seme....

tapi leh tak tolong shot gambar pasu coklat nampak sikit tu...nak tengok jelas..leh tak..ahaks...

feeza said...

yelah...tup tap tup tap...aiman nak msk tadika yerk?!..tadika lebih penting tuk budget, lgpun cat tu masih elok dipandang mata.. :)

kirana said...

k/.puteri,
pasu ranting tu ker?
ker pasu oren display tu?
nnt sy zoom yer

feeza,
yer la...kejap ja kan..hehe...tiba2 rasa diri dah nak tua pulak

mama uzma said...

cantik la deco umah akak...
aisya x tarik ke ranting2 mama
dia tuh..??hihi..aiman ker..??
klu uzma mau selamat dia teroka..
hihi

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin