DENGAN TIDAK MALUNYA AKU TAYANG ... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, October 13, 2009

DENGAN TIDAK MALUNYA AKU TAYANG ...

nah tengok cek pertama aku hihihiii


jgn dok tanya berapa lama aku kumpul ...walaupon aku tau dlm fikiran hangpa dah gedik nak tanya "anaaaaa ..brp lama dok simpan ni.." hehehe



yg pasti bukan sebulan dua bulan tiga bulan..
org lain sekaligus ja dapat kan..


ni dah lepas utk satu dos hpv kot..topup sket lagik ehhe :)

13 comments:

dekja78 said...

xpe ana...skit2 lama2 jadi bukit...then lps tu tarah ler bukit tu.....hihihi

Iena said...

woooowwwwwwwwwwwwww!!! terbuntang bijik mata mak!!! manyak tu!!!

genny da bomb said...

waaa...dh dapat dah hasil menuai...hihihihi..takpa la ana oii..dari dok blog kosong ada gak hasil ng merapu2 pun hehehhee..

belanja aku la anaaaa...huhuhu

my little family said...

camno nk join ekk? pandai tul cik Ana nih..hehe

JMR said...

makcik kayo!!!

contactlens said...

wah congrats...nk topup lg, anto invois kt en ali...:P

amed said...

igtkan dgn x malu nak tayang apa...:p

Abang Long said...

Buka akaun simpanan untuk anak - anak. Tutup mata.

Mummy Dasy said...

Xpe yg penting membuahkan hasil

hijauoren said...

salam kak.. mintak maafla naa menceroboh.. ni nak tanye camne nak buat adds cth cam nungnang ni kat blogspot kite? tgk cek tu mcm terbulat jugak bijik mate ini..

bleh tolong ajo?

hehe time kassey atas pertolongan..

Mak Su said...

wow! banyak tu! :)

mama uzma said...

ok lah tuh kak...
sape nak bg free kan..

kirana said...

k.imah,
nak jadi rata sat jaaaaaa


iena,
alahaiiii ni hasil kumpul2...jgn terkejut hehehe


geni,
tu la.pasni hang lak menuai

k.ayu,
masuk website nuffnang..

jmr,
alhamdulillah...rezki


contactlens,
kena tunggu time yg sesuai nk bg invois :)

amed,
hahahah

abg long,
akaun depe dah ada..ni kena masuk akuan saya hihih

mumydasy,
daripada zero kan..ok la

hijau orren,
salam..ooo senang ja dik..nnt tak bizi leh ajar..tp senang jer..masuk jer wbsite nuffnang..pastu follow instruction kat situ


maksu,
tka la byk mana maksu..kalo sebulan syiok gak byk tu ehhe


mama uzma,
ya betul...kena usaha :)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin