NTAH2 BOSS CARI BLOG STAF | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, October 21, 2009

NTAH2 BOSS CARI BLOG STAF




-aku rasa tak dak kutuk2 bos dalam blog ni
-aku juga tak dak kutuk2 company aku kat sini
-ntah2 cikgu haniza carik ker hhihi


kena hati2 sekarang...mana la tau .. ada org monitor kat facebook..blog etc.
kang jadik kes student kutuk pengetua kat frenster..sia2 kena buang sekolah

aku memang letak nama penuh utk profile..memang amik risiko utk dicarik bos :)

8 comments:

Abang Long said...

Bos dah kahwin ke belum ? Hahaha ...

contactlens said...

bos pn nk join berblog kot....haha :P

amed said...

tanya kat sini xpa kot?
mcmana nk detect keyword org yg masuk blog kita mcm pn ana buat ni?

SUZIE APAI said...

hahaahhaaaaaaaa........rilekss jer..buat muka cun je laa

izman said...

ala boss kamu tu nak belajar blog atau nak link FB dengan kamu tu.

opsss! salam singgah.

my little family said...

yup ana, mcmana nk detect ekk?

kirana said...

abg long,
kat sini semua not available dah hehhee

contactlens,
tu la kot2 la kan..

amed,
ok jap gi nnt sy buat entri khas ..
ada 2 cara



suzie,
aku mmg rileks pon :P

izman,
yup..salam singgah kenal

k.ayu,
ok jap gi saya cete naaa

mama uzma said...

hihihii...
ala2 kantoi ngan bos la ni ye kak...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin