DOA UTK ADIK BALQIS | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, October 21, 2009

DOA UTK ADIK BALQIS


"Ya Allah,kurangkanlah penderitaan yg dialami oleh adik Balqis Binti Ismail,sembuhkanlah penyakit yang dihidapinya,...Ameeenn"



Gambar anak buah asben yg kami gi melawat tengok tempohari..
sedih la tengok baby (3 bulan) menanggung sakit ni...huhu
sedih tengok biras aku tu...dah la anak pertama kan...
bahagian masing2 yg telah ditentukan olehNya...
baru2 ni...air tulang belakang kena ambil...sakitnya hanya yg merasa jer tau
result tentang cecair dalam kepala belum tahu lagik..ada kuman ke tak..doktor nak tentukan meningitis ke apa kan..dia tak demam..suhu dia rendah dari suhu normal..34 35 degrees gitu

pastu hanya boleh minum susu melalu wayar kat mulut tu..dia tak boleh hisap kot atau takut dia tak leh control susu nak telan..aku tak paham cerita sgt yg ni..

tak tau nak tolong mcm mana..tolong doakan jer la..bg cepat sembuh.
ini hari mereka.

11 comments:

feeza said...

Ana,
baby balqis ni sakit per?
Kecian ye... kecil2 dh tanggung sakit .Doakanlah supaya cepat sembuh.. Amin

nieda said...

moga cepat sembuh adik balqis...sayu tgk..

Mummy Dasy said...

semoga BB cepat sembuh... kesian ah tgk macam x sakit jek rupanyekan..sama2 ah berdoa

genny da bomb said...

hope cepat sembuh n takde sakit2 yang bahaya..hope sihat selalu..

paham sangat perasaan bila anak sakit ni..mmg tak tenang kan..

Abang Long said...

Ya Allah. Ya Maha Menyembuh. Sayangilah anak ini, sebagaimana ibu bapanya menyayangi anak mereka.

TOLONG AMINKAN.

~tuah.rimbun~ said...

sempat tak parent dia amik insuran?

JMR said...

cian nyer..Ya Allah Ya Rabbulalamin..kau jauhhkan adik ni dari segala sengsara..get well soon baby!

contactlens said...

semoga baby cpt sembuh.moga parents nye tabah melalui ujian ini...

kirana said...

fizah,
sakita tak dapt tentukan lagik..nak tentukan dari air tulang belakang tu...aritu kena jangkitan kuman kat paru2..dan perut masa baru lahir



tuah,
ni sakit daripada dalam perut lagik..memang insurans tak boleh amik pon kan

all,
terima kasih atas doa kalian.semoga Tuhan membalasnya :)

mama uzma said...

ya allah..kesiannya...
moga baby ni cepat2 sembuh dan dipermudahkan segala urusan..amin..

noorulaz said...

teringat terbaca cita viruspadu dulu..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin