LEPAS 12 TAHUN... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, October 29, 2009

LEPAS 12 TAHUN...

lepas sekolah masing2 bawak haluan..walau dok kerja dekat2 area sini tapi jarang bertembung pon ,kalau takat bertembung kat alam maya tu ada la..hehe
baru2 ni dapat la bertemu selepas 12 tahun tak jmpa..since 1997 abih spm...
ada yg menten..ada yg kembang....eehe yg kembang2 jgn terasa la naaa..
gambar2 aku curik dari facebook....

tengok jer la gmabar2 kawan ku..ada yg bujang lagik tu hehehehhe





ni anak bujang ku..belom available lagik


anak dara ku jugak..yg dikatakan terbiar sbb aku dok layan gambar...fitnah sungguh KIRIN oooii


mungkin aku tak patut pakai baju kelawar2 gini..nampak aku gemuk sgt la pulak

ker camera ni kembangkan


fiena menten ngn senyum colgate dia..ngn bdan tak naik2..ngn muka pon sama mcm 12 thn lalu


acik,kirin,fiena,najwa,ana


mak2 dara

najwa..asben aku kata ..hang nampak berisi.. :P




kirin..,mat ,zul ,amber


yg dapat hadir byk ni jerrrr...huhuuhu
shahriman datang tak bwk anan ngn wife...nak jadik bujang katanya



paeh tengah praktis amik aura nak kawan jadik bapak satu hari nanti

aisya lak suka ngn budak laki..



gambar utk dihantar ke majalah mangga

"single,kl,29" hehehe jgn marah kirinnnnnnnn...kot awek dia terbaca ..mati aku dok promote pakwe dia lak



aiman dok terliur


laksa sarawak yg sedapppppp


makan2...pasni kite buat acara bowling lak yer...ke genting mcm korang cadangkan tu pon ok..



paeh jadi pengasuh kejap..aku nak berjoyah2

bapak kandung dia pi kejar aiman berlari2 ntah ke mana


kirin ..lupakan kenangan lama mu..dah jadi bini org dah fiena tu :P



ambe ngn mat..sama ja depa ni




paeh..penuh kesenian tgk rupa dia ni



zul..manager dah skrg ni...lebatttt ooooo bonus 6-7 bulan maybank bagi...

single lagik :) hehehe..jerawat tu sama mcm dulu zul ooooiiii :)








byk sgt kemera..dah juling mata kemana tak tau

amik berkat yer fiena :)
ada la rezki hang nnt ...



entri update mcm dalam ketiadaan mood

8 comments:

najwa said...

En Ali, thanks for ur compliment..huhuhu..rsa nk teriak..but thats the fact..aku sudah gemok..dan aku sungguh jelessss tngk hg dh ank 2 x gemuk-gemuk gak lagi!!

najwa lagi said...

aritu asben aku tgh wat sit up..dan aku tgh tngk dia smbl mkn karipap juga sambil menghayun2 kaki..lalu asben aku berkata "bestkan mkn karipap smbl goyang2 kaki tngk org exercise..bertambah lg lemak tu.."huhuhu.....

kirana said...

najwa,
hahahha hang tak tau dia tu....jgn amik ati noooo

ko sambil makan tu tolong la kira dia dok sit up tu...heheheh kurang gak lemak kat mulut..

buzzybug said...

best kan kalo pi gath bila dah lama giler x jumpa... eheheh...

ni gath classmate ke the whole sekolah?

genny da bomb said...

aaaaaaaaaaaaaaa tensen sbb aku takleh joinnnnnn...huhuhuhuhuhu..nuqman last2 menet la nk menduga mak dia yang suka menjoyah nii..tgk ni aku nk menaip pun dia tarik2 kepala aku suh nengok dia..haihhh...sabaq ja la...

genny da bomb said...
This comment has been removed by the author.
Fiena said...

hahahaha
bila masa candid gmbr last tu, xpasan
akukah yg menten itewww? ahahaha
gmart asyik dok kutuk aku gemok
malas aku nk layan
hahaha, xmo gak ngaku wpun dh betoi
sbb tu kena pakai baju kaler gelap2 skit.. bila jumpa org, org kata menten
hahahahaha

kirana said...

niza,
batch kak ana..tp ciput ja dapat dtg

geni,
tu la kalau tak mau pecah kedai tu haha..kami buat mcm kedai sdiri huha

fiena,
jimat tu malu2 tak mau puji hang kot ehhehehe..puji dlm hati

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin