I BAGI CHANCE U BERSUKA RIA | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, October 27, 2009

I BAGI CHANCE U BERSUKA RIA

dulu ada org komen(abg long) kata "org laki perlu space banyak"
ni saya dah bagi space kat laki saya bersuka ria berlibur lagak bujang tanpa anak isteri :)

kecian sungguh aku tengok dia dok usha motor ..kat hiway kat tenet tak jemu2..

kalo tengah drive dia suruh aku rekod video motor kat hiway..malu aku..mesti org tu dok pasan aku minat dia lak nnt ahhahaha

satu aritu tu aku tertengok dia dok layan youtube....hihii nak tergelak aku..rupanya dok layan bunyi ekzos motorrrrr...hikhikhik..adooooiii ada gak org rekod bunyi ekzos tu..baru ku tau

ahad baru ni ..dia nak gi tengok moto GP...

aku suruh bwk aiman..dia taknak ..tak larat nak kejar nnt...

aku mmg tak pegi..tak mau la jadi peristiwa tunggu dalam keta lagik..

oleh itu.......adala habuan gak kat aku dok umah ni...hehehhe :)

pasni..layan jer la gambar...aku tak tau nak caption apa








































































































































































































































































































ramai tul orang...dia kata dia parking dkt2 1km kena jalan masuk..huhuhuu

dia mintak hadiah motor ...sebab dia berenti merokok..boleh gitu???sabau ja la laki den

7 comments:

genny da bomb said...

beli ja moto kriss...kalo nk moto besar gitew kem salam je kata kat dia kekekekekkee

KV said...

ana, mmg kena start kumpul duit tu. Haha

contactlens said...

ok aper....nti bleh dia kata pakcik menang moto...hihi :P

my little family said...

ala Ana, belikan je la..kat Giant/ Tesco kan banyak..kat ruangan mainan kanak2 tu..kekekeke

mama uzma said...

akak...
klu iena join skali tgk tau..
best apa..hihi

kirana said...

geni,
moto2 kecik dia tak mau..demand sungguh

kv,
kirim salam jer la kot hahaha


contactlens,
nak tunggu menang mcm tunggu kucing bertanduk

k.ayu,
amboi2 kak ayuuuuu..buat lawak nooooo
hehehehhe




iena,
bukan taknak join..situasi tak sesuai ngn baby yg masih kecik lagik..

NONIE AZIZ said...

ana...akak paham somi ana punya perasaan...pasal akak pun mcm dia...rasa seram bulu ruma kalau bunyi ekzos dia...Doakan untuk akak sefamily supaya org yang berhutang ngan syrkt baba keje tu bayar hutang dewang...nnt kalau dewang bayar hutang akak bagi somi ana semangat ngompol duit beli moto besar hahahahah...Tak pe ana cakap kat hubby semoga hobi murninya itu mencapai kejayaan...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin