TRANSFORMASI TV CONSOLE KU | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, October 26, 2009

TRANSFORMASI TV CONSOLE KU

tengok jer la gambar..tak larat nak stori :)


sebelum dibuat apa2..hampir setahun dok lagu ni






selepas.....tv belum digantung pada masa gambar diambil




selepas dibaiki ketebalan kayu (kat display box)..tak nampak beza sgt kot dlm gambar ni..
dia tambah bg jadi 2 kayu jer..ermmm tak larat nak cakap lagik dah
tu barang2 tu saja letak utk sementara nak beli yg betul2...aku tau pasni korang dok komen lak ekekkeke
aku dah ada plan sdiri dlm kepala ni..tapi kalau korang ada cadangan utk dicurahkan..utk letak kat display box tu..sila2 kan..bg idea..hari ni entri memerah otak utk pembaca :)




P/s: terima kasih tolong bg idea utk sofa ku kat bwah..aku belum sempat analisis jawapan korang lagik....

12 comments:

dekja78 said...

wah....lawo2...

Diarihatiku1976 said...

sis.. lawo yg amat.. i pun teringin nak buat gitu.. berapa ekk kosnya..

imankoleksi said...

aku xmo komen...cuma nk bg cadangan.. aku rase sesuai kalo deco ko tu combination colour putih & apple green... ni kalo sofa warna coklat ..
ltk deco hijau & putih tu kt dlm box2 ko tu

AyunasiA said...

erkkk, yang kotak2 tu memang tergantung gitu eh? aku byg kan lain pulak hihi. kalo background tu buh cermin or kaler putih kot naik sikit kot. kena letak something yg shocking sket kalernya supaya naik gak. coklat salu naik ngan kaler ijau. nak naik ke mana pon aku tak tau daaa.

my little family said...

Ana bt akak smgt nk deco balik hall umah tu tp tu la pulus xcukup lagi la..

apa2 pun cantikkkkk.... close up sket lagi la.. :-)

ez said...

salam...salam kenal..

kak sue said...

saya dah tgk live rumah ana ni..biler 1st masuk mmg terpegun..sgtla cantik tv console tu :-) tersergam indah sampai ke ceiling..Tahniah ana! Berjaya deco living room dgn sgt ctk..mewah gitu!

Mak Su said...

transformasi yg berbaloi, apa nak letak kat ruangan kosong atas tv tu? boleh letak karya seni kot, or gambar family yang berciri ceria :), dgn warna yg terang :)

kirana said...

k.imah,
ermmm ok la kot bg ana...tak larat nk komen2 kat cina tu dah

diarihatiku,
hehe yer ker..buat la..design mcm2 ada..yg mcm sy tu rm2300

jiji,
unsur2 putih dan hijau tu mmg ada dah dlm benda aku nak letak...hehe tak pi beli lagik...
thanks for the input..kira sama la otak hang ngn aku ehhehe

ayu,
erm...hang dok bayang lagumana nya
mmg akan letak unsur2 putih
cermin tang mana nk letak?


k.ayu,
nk tgk close up..mai umah hahahahaha
buat la kak..pelan2 kumpul duit


ez,
yer salam kenalan

k.sue,
amboi kak sue ..malu ana tau cewahhhh
tahniah2 lagik tu..hehehe lawak la kak su :)

maksu,
ya thanks for the idea..kena letak gambar besar yg lawa2 ok kot

Fiena said...

pergh.. cun cun
bila bole melawat scr real ni? hahahaha

mama uzma said...

waaa
cantik bangat kak...

Mama said...

akak,

cantiklah kak.. berapa hek kak.. and akak ade no contact yg buat ni/...boleh akak emel x.. tolong lah kak.. amiriman0311@gmail.com tq.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin