DIBUANG DAERAH | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, October 2, 2009

DIBUANG DAERAH

uhukkkk...gini la nasib ku....
cewahhhhhhhhhhhh


semalam 1 oct...pejam celik..celik pejam..,dah 6 thn rupanya aku bekerja yaa..
minat tak minat..tengok2 6 thn jugak

semalam..kami berdua..kena transfer sekejap ke satu dept ni...huhhu
tak tau la..boss kata 2 bulan jer kena attach..nak tolong derang tak cukup kakitangan..ntah2 kena transfer terus...huwaaaaaaaaa
sbb tadi aku tengok dept depa ni ada 2 vacancy design engineer...pastu derang isi nama aku ngn kak tut tu..huhuhuhu takkan 2 bulan kena transfer pon nak isi kan..
daku memang bukan org penting pon...huhuhhuhu


dah la sekarang aku berperanng dgn hormon dlm badan ni..macam2 rasa ada

**komen uol jap gi aku jawap yer...aku byk keje kat dept baru ni huwaaaaaaaaaaaaa**

7 comments:

Abang Long said...

dah la sekarang aku berperanng dgn hormon dlm badan ni..macam2 rasa ada

Tapi hormon tu bukannya datang tiap - tiap bulan kan ? Hik hik hik

genny da bomb said...

sabaq ana sabaq!hihihi

dekja78 said...

abih lah geng berjoyah dh xde lagi...tk leh ler nk belek2 baju or tudung ape pakai tiap2 hari...heheheh

NaZa said...

k.imah belek baju tudung kt surau la.. hihihi

contactlens said...

Aik..byk citer dlm satu citer nih...hihi...
i)biase la tpt baru sure lg bz...sabo ajerla
ii)hah....tgh booking 'tarikh' ker??hihi :P

mama uzma said...

hihi..
dugaan...cobaan..
sabaq2

kirana said...

abg long.
amboiii laju aja bab hormon nooooo
hormon lain la abg long


geni,
tgh dok sabaq la ni

k.imah,
wat video call tayang baju tayang tudung pasni ehhehe..

naza,
kena ejas time smyg ..jemaah kat surau

contaclens,
amboi2x ...cepat sungguh tangkap nooooo hahahahaha..sabaq2

mama uzma,
6 thn leh tahan ..kira sabaq la ni

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin